Vola.ro: Ianuarie este luna cu cele mai mici preturi la biletele de avion

 

In luna ianuarie biletele de avion au preturi cu pana la 60% mai mici fata de media intregului an. La aceasta concluzie au ajuns specialistii Vola.ro, care au analizat preturile tuturor biletelor de avion cumparate de pe Vola.ro in ultimii patru ani, pentru toate destinatiile. In toata luna Ianuarie orice bilet de avion va fi semnalizat pe Vola.ro sub numele „Ieftinuarie”, astfel incat toti calatorii sa gaseasca cat mai usor cele mai mici preturi si sa compare cu tarifele din restul anului.

 

Top 5 destinatii reduse in ianuarie, comparativ cu restul anului

Destinatiile europene beneficiaza de preturile cele mai avantajoase in luna ianuarie, incepand de la 15 euro / persoana pentru un bilet de avion dus-intors. Fie ca sunt in cautarea marilor capitale europene, a oraselor mai mici si cochete sau a destinatiilor de plaja, calatorii vor putea sa gaseasca mai usor tarifele mici intreaga luna ianuarie.

 

Printre destinatiile cu preturi mai mici cu 40% pana la 60% fata de restul anului se numara Berlin – pana la 56% mai ieftin, Milano – pana la 55% mai ieftin, Paris – pana la 45% mai ieftin, Barcelona – pana la 45% mai ieftin si Bruxelles – pana la 40% mai ieftin. Preturile incep de la 15 euro pentru un zbor dus-intors la Milano, 20 euro la Bologna, 26 euro la Atena, 28 euro la Bruxelles, 30 euro la Berlin si 34 euro la Londra.

 

Din afara Europei, calatorii pot rezerva, spre exemplu, bilete de avion la Dubai cu pana la 40% mai ieftin decat in restul anului.

 

 

Tarife reduse si pentru cei care calatoresc in Romania

Pentru cei care lucreaza sau studiaza in afara tarii, ianuarie este cea mai buna luna pentru a-si rezerva biletele de avion spre casa pentru tot restul anului. Spre exemplu, un bilet pe ruta Londra – Bucuresti si retur cumparat in ianuarie, cu date de calatorie in octombrie, poate fi cu aproximativ 50% mai ieftin decat in alta perioada a anului. Procentele de reducere se pastreaza si pentru bilete cu destinatie finala in alte orase mari ale Romaniei: Iasi, Timisoara, Cluj Napoca, etc.

 

„Cu totii vrem sa stim cand gasim cele mai ieftine bilete de avion asa ca, la inceput de an, intreaga echipa Vola.ro a pus umarul la identificarea celor mai bune rute si preturi din an. Astfel, Vola.ro a transformat pentru calatori luna ianuarie in Ieftinuarie. O simpla cautare de bilete de avion va arata cele mai mici preturi pentru destinatia aleasa precum si evolutia pretului pana la data de plecare ca sa evidentieze faptul ca luna ianuarie este, intr-adevar cea mai avantajoasa pentru planificarea intregului an. Daca in 2018 s-au rezervat in luna ianuarie aproape 30.000 de bilete de avion pentru un total de 4 milioane de euro, in 2019 tintim la o crestere cu 50% a numarului de bilete de avion vandute in luna Ianuarie. Vrem sa incurajam romanii din tara sau din afara tarii sa isi planifice in avans si sa isi rezerve calatoriile astfel incat sa profite de cele mai bune preturi din an.” a declarat Claudia Tocila, Marketing Manager Vola.ro

 

Premii garantate in valoare de 100 de euro

Toate rezervarile efectuate in campania Ieftinuarie pe website-ul http://www.vola.ro sunt premiate cu beneficii garantate in valoare de 100 de euro. Printre partenerii campaniei se numara Clever Taxi, Lamonza, Answear.ro. Fiecare rezervare este premiata automat cu diferite cupoane de reducere in valoare cumulata/totala de 100 euro.

 

 

 

De asemenea, cei care achizitioneaza zboruri BlueAir pe Vola.ro vor intra in tragerea la sorti pentru a castiga un premiu in valoare de 10.000 de euro constand in bilete de avion ale companiei aeriene.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s