Lansare concept store Delicious by Art&Craft din Baneasa Shopping City

 

 

Delicatese, vinuri, obiecte de design – toate va asteapta intr-un spatiu unic, contemporan si primitor – Delicious by Art&Craft – incepand cu 18 aprilie.

4

 

Dupa o experienta de 15 ani in zona de produse romanesti cu desfacere pe aeroporturi, Art&Craft vine cu un concept nou, Delicious, situat la etajul 1, in apropierea zonei de restaurante din Baneasa Shopping City.

 

Delicious by Art&Craft este un concept store bazat pe cadouri de inspiratie romaneasca, care va ofera articole cu un design autentic, create sub marcile proprii, din dorinta de a aduce bucurie consumatorului. Va invitam sa descoperiti produse pline de inspiratie si creativitate, adaptate oricarei varste, vinuri, dar si gusturi delicate, datorita celor mai fine ciocolate, trufe si prajituri bazate pe retete traditionale. In plus, la fiecare vizita in magazinul Delicious by Art&Craft veti avea ocazia de a degusta produsele noastre, veti primi consiliere din partea personalului bine pregatit, veti afla povestea produselor si, nu in ultimul rand, la orice achizitie veti primi un cadou.

IMG_7835-1

Daca va doriti un moment de apreciere a Romaniei de azi  sau vreti sa le oferiti celor dragi un dar de acasa, Delicious by Art&Craft este locul potrivit.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s