Pane & Pomodoro

 

O incursiune in arta gustului

 

 

Evenimentul este sustinut de Gabriella Pascaru Bisi – Arta Gustului, Ambasador Whirlpool si Myria & Mutti Pomodoro si  are loc in cadrul Editiei 2019 a targului de viata sanatoasa, Bio Life&Style Romexpo.
Conservarea pretiozitatii rosiilor, din camp la masa este munca echipei Mutti, de peste 100 de ani. Este o munca pe care o desfasoara cu pasiune in locuri speciale, din nord, pana in sudul Italiei.
“Suntem detaliile din peisajul Mutti, suntem pamantul si apa sa, suntem asteptarile si apele sale, orizonturile si legatura comunitatii care traieste in jurul rosiei!.
Va vom insoti intr-o calatorie in minunata lume a rosiilor Mutti, va vom arata cat de simplu se pot prepara si desigur veti degusta diferite preparate simple cu produsele Mutti”, spune Gabriella Pascaru Bisi.

60286167_2694499650622738_8852607198321180672_o

Arta Gustului promoveaza gastronomia gourmet si educatia alimentara in randul elevilor si adultilor. Anul acesta, Gabriella Pascaru Bisi vine cu noutatile gastronomice ale anului, tendintele industriei fiind mai mult decat interesante si apetisante.

Totodata, Gabriela va  sustine 5 workshopuri, cooking show-uri alaturi de invitati speciali, iar in stand vor avea loc degustari in permanenta.

 

Abordare inedita a preparatelor pentru suferinzii de celiachie

“Vom avea si un eveniment pentru cei cu celiachie, un eveniment despre si cu paste fainoase, o degustare senzoriala de ulei extravirgin de masline, unde voi incerca sa conduc participantii intr-o lume putin cunoscuta deocamdata la noi in tara, lumea aurului galben lichid. Impreuna cu Pietro Coricelli vom degusta la curtea Mariei Sale, cele mai bune uleiuri, de la uleiul extravirgin clasic, la cel fructat, intens, pana la cel biologic si nefiltrat. Voi fi de pe 30 mai pana pe 2 iunie in Pavilionul B1, stand Arta Gustului”, ne-a povestit Gabriela.

 

Powered by Parmafood, Mutti Pomodoro, Pietro Coricelli, Whirlpool, Myria
Participarea la eveniment este gratuita, in limita locurilor disponibile

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s