Dragoste absolută – „Gülperi”, o nouă poveste la Kanal D

povestea unei mame care luptă să îşi ţină copiii lângă ea,

din 27 noiembrie, ora 20:00, la Kanal D

Din 27 noiembrie, de la ora 20:00, Kanal D aduce în casele românilor serialul “Gülperi”, povestea tulburătoare a unei mame care luptă să-şi păstreze copiii lângă ea, într-o societate care îi este potrivnică.

Nurgül Yeşilçay, renumita actriţă turcă, în vârstă de 43 de ani, revine în casele românilor ca „Gülperi”, personajul central al producţiei, un rol puternic, impresionant, care va stârni empatia şi dragostea fanilor de pretutindeni.

Nurgül Yeşilçay este una dintre cele mai apreciate şi iubite actriţe, iar zecile de roluri interpretate, în nenumărate producţii de televiziune, dar şi pe marile ecrane, descriu talentul unic, inegalabil, al acesteia.

Interpretarea magistrală a talentatei Nurgül Yeşilçay, în rolul Gülperi, acordă un farmec desăvârşit producţiei, care va cuceri publicul telespectator.

 „Dragoste şi pedeapsă”, „Furtună pe Bosfor” şi „Kösem”, difuzate la Kanal D, seriale care au avut-o în prim-plan pe frumoasa Nurgül Yeşilçay, sunt doar trei dintre producţiile fenomen care au facut înconjurul lumii, şi care vorbesc, fără echivoc, despre talentul inconfundabil al actriţei.

Din 27 noiembrie, Nurgül Yeşilçay este Gülperi, mama a trei copii, o femeie frumoasă şi extrem de ambiţioasă, care are neşansa de a trăi într-o societate tradiţionalistă, inflexibilă, o lume a barbaţilor.

În „lumea” lui Gülperi, visurile sunt aproape imposibil de realizat, mai ales ca femeie şi mamă a trei copii. Ambiţioasa Gülperi luptă cu îndârjire să câştige bătălia în faţa destinului potrivnic, iar lupta ei, în a-şi păstra copiii lângă ea, este necontenită. Obligată de tatăl ei să renunţe la studii, pentru a fi femeie de casă şi, ulterior, forţată să renunţe la dragostea vieţii ei,  Gülperi ajunge, în mod dramatic, în postura de a rămâne fără copiii ei.

O situaţie halucinantă o trimite pe Gülperi direct în închisoare, iar de aici şi până la a-şi pierde copiii, este doar un pas. Calvarul începe; Gülperi este devastată, copiii distruşi. Fără mamă şi tată, cei trei copii ajung în grija bunicilor paterni, însă aceştia nu îşi iubesc nora, iar Gülperi se simte mai singură ca oricând. La ieşirea din închisoare, Gülperi trebuie sa dea piept cu o serie de încercări teribile, însă nu renunţă la misiunea ei, aceea de a-şi recăpăta propriii copii.

            Nu pierdeţi, din 27 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, o poveste unică, plină de emoţie şi curaj – „Gülperi”, cu Nurgül Yeşilçay în rolul principal. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s