music news Uncategorized

Dorian Popa lansează single-ul „Suta la sută”, featuring Selly

După succesul incontestabil în online al single-ului trademark – Hatz, alături de Shift, Dorian Popa ne anunță că „Suta la sută” va continua succesul hitului „Hatz”. Inițial, Dorian l-a avut invitat special în videoclipul piesei „Hatz” pe Selly, iar acum cei doi colaborează pentru piesa „Suta la sută”, ce se anunță încă din primele ore de când a fost lansată un viitor hit în online. „Suta la sută” a adunat în 4 ore de când a fost lansată peste 150.000 de vizualizări, peste 1500 de comentarii și peste 25.000 de aprecieri.

Link YouTube: https://youtu.be/B6UCzsY4D7Y

Piesa este compusă de catre Shift, Adelina Stângă, cu versuri scrise de către Shift, Dorian Popa și Selly. Tot Shift este cel care a compus și hitul „Hatz”, piesă care a ajuns la 55 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Videoclipul este regizat de către Kobzzon și a fost filmat pe parcursul unei zile în Chișinău, iar rezultatul este unul desprins din filmele de acțiune, cu un scenariu care te ține „suta la sută” cu ochii la ecran. Selly și Dorian trec printr-o serie de întâmplări captivante. 

Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, unde se apropie de 1.500.000 de abonați, pe care a lansat, pe lângă vloguri zilnice, și piese ca „Hatz”, „Vinovat” (feat. Nicole Cherry) sau „Când lumea e rea” (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice pe care le postează adună peste 1 milion de vizualizări fiecare și intră instant în topul YouTube Trending.
Cu milioane de vizualizări pe YouTube la single-urile sau colaborările lansate, precum “Buze” (feat What’s Up), „Bună, ce mai zici?”, “Sare pe rană” (feat Ruby) etc, Dorian Popa reușește de fiecare dată să surprindă prin track-uri și videoclipuri inedite. Pe lângă piesele lansate, Dorian Popa face parte din distribuția serialului „Sacrificiul”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: