Despre dependența de Facebook și vacanțe all inclusive

Sezonul 3 din Comedy Club, show-ul 100% românesc de stand-up, este difuzat în exclusivitate la Comedy Central, începând din această toamnă. Noul sezon cuprinde 7 episoade + 1 episod best-of, care pot fi urmărite în fiecare duminică, începând cu orele 22.00, și în reluare sâmbăta de la 22.30.

În episodul 7, Ana Maria Calița povestește despre despre nepoata sa, dar și despre un subiect tot mai popular astăzi: dependența de Social Media. Toni Andrei ne va aduce zâmbetul pe buze cu glume inspirate de provocările noului său job. Inconfundabilul Cătălin Bordea vorbește despre vacanțele ultra all inclusive și despre un clișeu al zilelor noastre: femeile și sesiunile de fotografii selfie.

Promoul pentru episodul 7 poate fi vizionat aici.

Episodul 6 l-a adus în fața publicului pe Radu Isac, care a vorbit, cu umor, despre obsesia românilor pentru gramatică. George Adrian a adus în discuție un aspect al vieții care ne-a afectat pe fiecare dintre noi la un moment dat: despărțirile amoroase. Claudiu Popa a prezentat un număr despre stand-up și despre lucrurile care i s-au întâmplat în ultima perioadă.

Toate numerele de stand-up prezentate în cadrul Comedy Club sunt originale, create exclusiv pentru show, pe baza unor scenarii aparținând comedianților care sunt și protagoniștii episoadelor, și sunt adaptate contextului local.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s