Radhu, românul care a făcut furori din Palma de Mallorca până în Mexic

Radhu, care a devenit faimos în America Latină, a reușit să facă furori și în Palma de Mallorca. Recent, acesta a fost invitat în mai multe emisiuni de radio și televiziune, făcând un adevărat show. “Este foarte iubită muzica tropicală în Spania! Am intrat pe radio cu piesa “Puro Amor”, produsă  în Argentina de formația Rafaga! Eu merg pe premisa: spune-mi ce cânți ca să îți spun cine ești! Cânt muzică tropicală, trăiesc o viață tropicală, cu mult soare, o mulțime de palmieri, fericire, dragoste, pasiune, iar publicul meu este la fel de vesel și de drăguț! Oamenii de presă, din radio și televiziune din Mallorca m-au plimbat și mi-au arătat cele mai reprezentative locuri și m-au invitat la restaurant unde am degustat cele mai bune mâncăruri de acolo. Am gustat din fiecare câte ceva și am mâncat mâncărurile preferate ale unor celebrități. Am avut o serie de evenimente artistice dar și un interviu exclusiv la televiziunea naționala din Mallorca!”, a povestit interpretul care se pregătește ca zilele acestea să vină în țară și să filmeze un nou videoclip.
https://www.youtube.com/watch?v=JEjFKHDXG60&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1G_sjt6bp8LngiSm_DpWK0f2J9e086hn0adrjRCMP4MiN8037Z_hSb6

Muzica lui se aude în telenovele

Îndrăgitul solist a lansat luna aceasta o nouă piesă, „Sin tu amor”, care are deja succes în ţările latine. Mai mult decât atât, melodia a fost deja solicitată pentru o telenovelă din Mexic, care va fi difuzată la anul şi care îl are în rolul principal pe Gustavo Bermudez. Regele cumbiei din România (gen muzical din Columbia) este fericit pentru această realizare şi revine în ţară zilele acestea pentru că producătorii i-au cerut un videoclip pentru această piesă, în care să se vadă zăpadă şi arhitectură europeană. Ei vor ca videoclipul să aibă imagini din ţara noastră pentru promovarea noii piese în America Latină! „Am semnat cu «Magenta Discos», cea mai bună casă de discuri pentru muzică tropicală din Argentina, aceeaşi casă de producţie a Gildei, legenda muzicii tropicale din Buenos Aires! Producătorii mi-au cerut pentru această iarnă o piesă de stare, de dragoste, şi vor imagini cu zăpadă din România, Argentina aflându-se în plină vară şi căldură tropicală! Iarna din România e un lucru exotic pentru America Latină! Piesa «Sin tu amor» este produsă în studioul celor de la Rafaga, cea mai bună trupă de cumbia la nivel mondial! Cele mai interesante colaborări le am acum, în ultima perioadă, cu Laura Zapara în Mexico, dar şi cu Internacional Mariachi Puebla, mariachii celebrei Thalia, iar în Argentina, desigur, pe genul meu muzical, cumbia, colaborez magistral cu Rafaga, iar textele şi poveştile cântecelor îmi aparţin în totalitate!”, ne-a povestit solistul.
https://www.youtube.com/watch?v=xtnhbSDDM_8&feature=emb_logo

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s