Adi Constantin, campanie de beauty – “Memories of December”- în memoria mamei sale

Adi Constantin, celebrul hairstylist care aduce în România extensiile neprocesate, de calitate supremă, din păr 100% natural, a făcut o nouă ședință foto, cu tematica lunii magice, în care își exprimă dorul și durerea apăsătoare a lipsei mamei sale. 

 “Memories of December” este despre rănile hairstylistului care… nu se pot vindeca, deși au trecut patru ani de când mama lui s-a stins. 

 “Mama, când trăia, mă încuraja, mă întărea, îmi implementa siguranța de sine și îmi era alături necondiționat, urmărea cu atenție fiecare shooting,  mă corecta atunci când era cazul, mă admira pentru aceste veleițăti de a pune cap la cap toate aceste campanii de beauty! Îi plăceau foarte tare pictorialele mele. De când s-a stins, toate campaniile mele sunt dedicate ei. La campania din această lună, “Memories of December”, am ales albastru pentru că, într-unul din ultimii ani – un Crăciun al mamei mele în viață – bradul îl decoram în albastru… culoarea aleasă de către ea. Această campanie este strâns legat de cea de anul trecut – “Angels of December”. Este un al 4-lea an de doliu… plin de amintiri (memories) pentru mine, de melancolie, de căldura ei care mă călăuzeste … este un an în care îmi simt durerea sufletească  mai profundă … dorul mai arzător. Pentru campanii mă inspir din ceea ce simt că trebuie să fac în memoria mamei mele, din amintirile legate de ea. Decembrie e luna care mereu va sângera pentru mine. Cu această campanie am vrut să le transmit tuturor… emoția. Vreau să motivez, prin trăirile și tragediile din viața mea, restul copiilor… să își adore părinții fără limită pentru că timpul nu poate fi dat înapoi”, spune Adi Constantin. 

 În trecut, Adi Constantin a realizat ședințe foto pentru campaniile sale și cu persoane publice care îi poartă extensiile din Orient aduse în România de către el: “In sezoanele trecute aveam invitați speciali, vedete autohtone apropiate mie, de ani buni… în toate campaniile mele de sezon, în afară de Decembrie. Decembrie este mult prea emotiv, nu este doar despre beauty, ci și despre viața mea… și atunci … Decembrie este despre durerea mea”, mai spune celebrul hairstylist.

Ca și pentru campaniile din trecut, și-n acest an, hairstylistul s-a pregătit pentru “Memories of December”, cu o lună înainte, pentru că, profesionist fiind, îi place să iasă totul ca la carte. De ținuta lui s-a ocupat prietena sa bună, creatoarea Cristina Oae. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s