Ce tratamente faciale poți face în sezonul rece. Ce spun specialiștii

Multe femei se întreabă dacă în sezonul rece pot face anumite tratamente faciale sau injectări cu acid hialuronic sau botox în anumite zone. Există vreun tratament pe care nu este indicat să-l faci iarna? Iată ce spun specialiștii.

Multe femei calcă pragul clinicilor de înfrumusețare nu neapărat pentru a-și face vreo intervenție estetică, ci și pentru a alege tratamente faciale, non-invazive. Un procedeu nechirurgical, pentru care optează multe femei, chiar în sezonul rece, este microdermabraziunea – o metodă extraordinară de curățare și exfoliere a pielii, prin care se îndepărtează celulele moarte. Mezoterapia este și ea preferată de majoritatea doamnelor. Această procedură presupune introducerea, prin injectare, a unui cocktail de substanțe – vitamine, minerale, aminoacizi, acid hialuronic, etc – stabilit de specialist în funcție de situația pacientei. PRX T 33 și PRP se află și ele în topul preferințelor femeilor atunci când își doresc un ten impecabil, curat, hidratat. Toate aceste proceduri, dar și altele, sunt recomandate de către specialiști pentru a fi făcute și în sezonul rece. 

“In sezonul rece poate fi făcut absolut orice tratament facial, injectare cu acid hialuronic, netezirea ridurilor cu toxină botulinică, PRX T 33, peeling, PRP, mezoterapie, microdermabraziune. Așadar, în sezonul rece se pot face absolut toate tratamentele. În principiu, contraindicațiile sunt… de evitat soarele, sauna, solarul…”, spune Dr. Andrei Gregorian, managerul clinicii Gregorian. 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s