Antreprenorul de succes și viitorul investitor de la „Imperiul Leilor”, la PRO TV, Cristian Onețiu povestește despre cele mai dificile, dar și amuzante alegeri din fiecare dimineață

Antreprenorul și business mentorul Cristian Onețiu care, în curând, va intra în „Imperiul Leilor” la PRO TV, vorbește despre cea mai mare realizare a sa, necuantificabilă în cifre. Indiferent de afacerile pe care le-a dezvoltat în 15 ani de antreprenoriat, de eșecurile din care a învățat și de succesele de care se bucură, investitorul din cea mai recentă emisiune de divertisment de la PRO TV declară că singurul lucru cu adevărat important în viața sa este familia.

Cel care, alături de alți patru antreprenori, va alege și va investi în afacerile concurenților din „Imperiul Leilor”, se bucură în fiecare dimineață de un program special cu fiica sa, Emma. „Avem împreună un ritual: eu o trezesc la 7:00, ea îmi spune <mai stai două minute>, mă întorc peste două minute ea revine cu <tata, te rog încă un minut>… În fiecare dimineață eu sunt cel care îi face de mâncare, ne preocupăm de meniu chiar și cu o seară înainte, o trezesc, o duc la școală, iar în mașină vorbim, selectăm muzică, discutăm despre ce o să se întâmple în clasă. Atât cât mai vrea să meargă cu mine, facem acest lucru și ne bucurăm de acest timp petrecut împreună. Pentru că aceea este ora noastră J“, spune încântat, Cristian.

El se amuză mai ales pe tema vestimentației pe care o alege pentru fiica sa, o altă zonă în care se implică cu răbdare și plăcere. „Chiar dacă îi mai dau instrucțiuni greșite, se pare. Câteodată nu potrivesc bine dress-code-ul, ca să zic așa. Când o vede maică-sa după amiază o întreabă <tu cum ai plecat așa?> și ea îi spune că <tata a zis>“.

Cristian mai are și alte câteva delicii împărțite din când în când cu Emma și mai puțin mărturisite soției sale, Florina. „Deși noi mâncăm sănătos și am grijă să decid cu cea mică ce meniuri pregătim dimineața, când mai ieșim, ne distrăm copios. Pe lângă faptul că Emmei îi place să se dea pe toate toboganele, după ce amețim bine, mai mâncăm un hot dog pe ascuns sau o clătită cu zahăr. Asta e activitatea noastră ocazională J“.

Și pentru că îi plac provocările, tot cu zâmbetul pe buze, Cristian Onețiu declară că a acceptat în mod firesc, ca o continuare a muncii sale de mentorat, propunerea de a participa în acest format de emisiune în care viitorii antreprenori concurenți vor învăța cum pot transforma o idee în afacere sau cum își pot dezvolta afacerile existente. În ce va alege să investească, ce sfaturi le va da participanților la emisiune și de ce rațiunea binelui trebuie să stea pe același loc cu un business plan solid, Onețiu va argumenta în curând, la „Imperiul Leilor”.

Cristian Onețiu este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori români cu o experiență de peste 15 de ani și care, în prezent, conduce două companii inovatoare pe piața românească: Life Care Corp și BioLogistic. El a fost și este business mentor pentru peste 100 de business-uri românești și dezvoltă cele mai eficiente programe de educație pentru antreprenorii români.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s