Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu revin în formula consacrată, la masa juriului show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”

„Bravo, ai stil! Celebrities” se pregătește să aducă în lumina reflectoarelor o nouă generație de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele la titlul de Cea mai stilată celebritate din România vor intra în vizorul exigenților jurați Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, care revin la masa juriului, pentru noul sezon al show-ului fenomen.

Cei trei jurați, deveniți „an iconic squad” în fashion-ul din România, sunt gata pentru marea întâlnire cu concurentele deja obișnuite cu atenția publicului.

Excentrica, nonconformista și într-o continuă reinventare, Raluca Bădulescu consideră că show-ul va crește în intensitate prin prezența unor concurente foarte ambițioase.

„Bravo, ai stil! nu este doar un proiect TV, ci înseamnă mult mai mult pentru mine; respir și trăiesc <Bravo, ai stil!>. Nu pot exprima în cuvinte cât de mult așteptam să înceapă noul sezon, care se anunță a fi unul total diferit, concurentele fiind deja cunoscute publicului. În acest caz, și noi vom ridica ștacheta, pretențiile noastre, ale juraților, vor fi uriașe“, spune Raluca.

Provocări intense, show total și rafinament, astfel caracterizeaza juratul Cătălin Botezatu noul sezon al show-ului.

„Noul sezon pentru mine se anunță a fi provocator. Sunt curios să văd cine sunt concurentele, dar trebuie să vă mărturisesc că tocmai pentru că sunt <celebre> voi fi și mai drastic. Dacă sunt deja cunoscute publicului și au deja acest exercițiu cu spectacolul media, ar trebui să fie foarte asumate și atente. Mă aștept ca ele să ne ofere un show adevărat și să ne expună ce înseamnă stilul“, afirmă Cătălin.

Maurice Munteanu surprinde audiența, de fiecare dată, prin naturalețea și rigorile impuse, taxând aspru fiecare derapaj vestimentar. Rămâne de văzut cum și dacă îl vor impresiona noile concurente. 

„Având în vedere că noile concurente sunt deja familiarizate cu un tip de expunere, eu aștept transparență. Și, evident, show. Gale explozive. Sper să nu se mai ascundă în spatele unor stiliști și să se arate așa cum sunt, să își asume bătălia până la capat“, declară Maurice.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s