Record înregistrat în Orașul Faptelor Bune: „Desteaptă-te române” cântat de cel mai mare grup de colindători

Orașul Faptelor Bune a fost vizitat astăzi de cel mai mare grup de colindători, format din elevii școlilor din Oradea. Micuții au cântat în cor imnul de stat „Deșteaptă-te române”, la fix 30 de ani din momentul în care, în Timișoara, a pornit lupta pentru libertate. „Impresionant este faptul că astăzi se împlinesc fix 30 de ani de la momentul Timișoara. Pe 16-17 decembrie, acum 30 de ani, bunicii copiilor de aici ieșeau în stradă pentru libertatea aceasta pe care noi o avem astăzi și de care ne bucurăm!”, a declarat Răzvan Popescu, live, la Radio ZU.

„Unul dintre cele mai frumoase momente care, cu siguranță, ne va rămâne în memorie pentru tot restul vieții!”, a completat Mihai Morar, de asemenea, de la microfonul din casa de sticlă Radio ZU, montată în inima Târgului de Crăciun din Oradea.

Tot momentul poate fi urmărit aici:

https://www.facebook.com/radiozu/videos/762822954235812/

„Trăiește prin dăruiește”, 15 – 21 decembrie, Piața Unirii, în cadrul Târgului de Crăciun
Pentru al 4-lea an consecutiv, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” se mută în Orașul Faptelor Bune. La fel ca în fiecare an, cu o săptămână înainte de Crăciun, între 15 – 21 decembrie, cei 8 DJ-i Radio ZU aduc alături oamenii care au nevoie de oamenii care au de unde.

7 zile din 7. 24 din 24 de ore. Live din Orașul Faptelor Bune. „Dragi oameni din Omenia, construim Orașul Faptelor Bune în unul dintre cele mai frumoase locuri din România! ORADEA!!! Piața Unirii. Din 15 decembrie. Când 8 DJ-i se închid o săptămână într-o casă, poate că nu fac România mai frumoasă. Dar când milioane de oameni își dau mână de la mână, ei sigur pot face România Bună.”, este mesajul pe care-l transmite Mihai Morar.

7 zile din 7, 24 de ore din 24 de ore, cei 8 DJ-i sunt live în maratonul faptelor bune pe toate platformele Radio ZU din casa de sticlă care va fi montată în Piața Unirii din Oradea, în cadrul Târgului de Crăciun.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s