J Balvin lanseaza al doilea single de pe următorul album „Colores” – „Morado”

Peste 10 miliarde de vizualizări pe YouTube în 2019, o nominalizare la premiile Grammy, primul loc la categoria Latin Song in The Country – cam așa se prezintă parte din reușitele recente ale lui J Balvin. 
 
Ambasadorul culturii reggaeton la nivel mondial, J Balvin continuă conceptul denumit „Seeing Music In Colors” și lansează piesa „Morado”, mov în limba română, continuând astfel seria începută cu „Blanco” (Alb).

„Morado” este a doua culoare sonică din paleta lui J Balvin, piesa fiind compusă alaturi de Sky, iar clipul este regizat de către Collin Tilley. Și artwork-ul melodiei este o colaborare senzațională, cu Takashi Murakami.
Astfel, J Balvin continuă să își îmbrățișeze cultura latino și stilul distinctiv reggaeton cu o invitație la un party regal în culoarea mov.
 
În același timp, J Balvin este nominalizat la premiile Grammy, categoria „Best Latin, Rock, Urban or Alternative Album” pentru albumul Oasis, lansat alături de Bad Bunny, dar și la premiile iHeart Radio Award, la Latin Pop-Urban Artist of the Year, Latin Pop-Urban Song of the Year (“Que Pretendes”, cu Bad Bunny) și Best Music Video (“Con Altura”, alături de Rosalía).
 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s