Uleiurile esențiale și frecvența potrivită unui organism sănătos

“Dacă vrei să afli secretele Universului, gândeşte în termeni de energie, frecvenţă şi vibraţie”, spunea Nikola Tesla. Cercetările de ansamblu arată că fiecare ființă vie are o frecvență (măsurată in megahertzi) si ca suntem toti influențați de frecvențele din jurul nostru. Corpul uman sănătos are o frecvență care se situează intre 62 si 68 Mhz. Boala apare la 58Mhz. Atunci cand suntem răciți frecvența scade la 58 MHz, noi simțim asta fizic, dar nu avem lângă noi un aparat care să confirme asta. Gripa se instaleaza la 57Mhz, candida la 55 Mhz, iar cancerul la 42 Mhz, pragul morții – 25 Mhz. S-a observat ca uleiurile esentiale au cea mai ridicată frecvență dintre toate substanțele folosite de om. Conservele si mâncarea procesată au 0 Mhz. Mirodeniile proaspete intre 2-27 Mhz, cele uscate intre 12-22 Mhz. Uleiurile esentiale au o frecvența intre 52-320 MHz. Cateva exemple de uleiuri extrase din plante si frecventelor lor, benefice organismului uman sunt urmatoarele:
• Busuioc- 52 Mhz
• Tamaia- 147 Mhz
• Imortele, Helichrysum – 181 Mhz
• Lavanda- 118 Mhz
• Roinita- 102 Mhz
• Smirna- 105 Mhz
• Menta- 78 Mhz
• Musetel german- 105 Mhz
• Melissa- 102 Mhz
• Ienupar- 98 Mhz
• Santal-96 Mhz
• Trandafir – 320 Mhz

Frecventele uleiurilor esentiale pot fi împărțite astfel:
▪Uleiurile cu frecventa mai redusa aduc sprijin in actiunile fizice
▪Uleiurile de frecventa medie susțin schimbările emoționale
▪Uleiurile de înalță frecvențăă ajută in cresterea si realizarea spirituala
Uleiurile esentiale cu frecvențe medie tind să influențeze emotiile, cele cu frecvente mai joase au un efect mai mare asupra modificărilor structurale si fizice, inclusiv asupra celulelor, hormonilor si oaselor. De exemplu, trandafirul vibreaza la o rată de 320 Mhz, acest ulei emana, dragoste, puritate si integritate, care leagă mintea, trupul si spiritual.

Uleiuri esentiale, benefice pentru organismul uman


Studiile arată că gândurile negative scad frecvența noastră, în doar 3 secunde, cu 12 MHz. Gândurile pozitive ridică frecvența, în medie cu 10 MHz. Rugaciunea ridica frecventa cu 15 MHz. Uleiurile esențiale nu rezonează cu toxinele din corpul nostru. Aceasta incompatibilitate ajuta la eliminarea toxinelor din sistemele noastre. Nu rezoneaza nici cu emotiile negative. Deci, ele pot ajuta la scoaterea traumelor uitate prin aducerea lor la suprafață, in constientul nostru, putând astfel sa lucram cu ele si sa le vindecam. Este necesar sa intelegem ca atunci cand folosim un ulei esential in oricare dintre cele 3 modalitati de utilizare, el nu lucreaza doar la nivel fizic (pe tesut sau organ), in acelas timp impacteaza toata fiinta noastra si pătrunde in corpurile non fizice subtile: energetic si emotional.

“Uleiurile esentiale pure sunt capabile să creeze un mediu daunator patogenilor, un mediu care sa permita o comunicare clara intre toate celulele si sistemele corpului, un mediu impropriu dezvoltarii cancerului, sa stearga informatia gresita din celulele noastre, sa reprogrameze celulele astfel incat sa functioneze si sa se multiplice corect”, spune Nela Păvăloiu, fondatoarea Neos Cosmetics, o linie de produse cosmetice 100% bio, organice, bazate pe uleiurile esentiale.

Aromoterapia, solutie pentru trup si suflet

Care sunt avantajele Aromoterapiei?
▪Este eficienta
▪Produce transformari pe termen lung
▪Este placuta (adorată de copii)
▪Este cel mai rapid mod de a ridica vibratia personala
▪Actioneaza indiferent daca omul crede sau nu
▪Ajuta o multime de procese de armonizare și echilibrare a intregului organism
▪Aduce mintea in prezent
▪Da sanse mari cazurilor asa zise pierdute

Ca să ai rezultate bune calitatea uleiurilor esentiale trebuie sa fie la cel mai înalt nivel, sa fie pure, sa aibă efect terapeutic. Nu ai cum să folosesti uleiuri pline de aditivi, diluate cu alcool si sa te astepti la minuni. Tot ce e sintetic- nu aduce beneficii, din contra. Detalii gasiti pe http://www.n-eos.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s