Criosauna, un tratament minune!

Criosauna, acest “tratament minune”, regenerează celulele organismului, stopează durerile de spate sau articulare, intensifică metabolismul arderilor, detoxifică și îți conferă imunitate pe cale 100% naturală!

Beneficiile criosaunei sunt multiple! Acest “tratament minune”, pe care poți să-l încerci la specialiștii de la Noblezza, crește imunitatea, elimină febra musculară, crește metabolismul arderilor și este adjuvant în procesele de slăbire, înfrumusețează și însănătoșește părul, unghiile, pielea, îmbunătățește somnul, reface sistemul de termoreglare al organismului, reglează tulburările metabolice și endocrine, accelerează recuperarea după traumatisme sau intervenții chirurgicale, mărește capacitatea la efort fizic și intelectual, stimulează secreția de endorfine (hormonii fericirii), oferind o stare de bine generală. Mai mult, criosauna previne gripa și infecțiile respiratorii, în special în anotimpul rece, îmbunătățește vederea, reduce ridurile și ajută la tratamentul imperfecțiunilor pielii precum cuperoza, rozaceea și acneea, dar și reduce oboseala, stresul și combate migrenele, nevroza, depresia și tulburările de apetit. El este și un tratament folosit cu succes în afecțiuni dermatologice, reumatismale, hormonale sau neurologice.

Ce presupune criosauna, acest “tratament minune” de la Noblezza?

Criosauna se bazează pe una din cele mai vechi terapii prin expunerea trupului la frig, la care apelau sub diverse forme popoarele din întreaga lume. În 2018, tratamentul este upgradat, astfel încât ședințele durează doar 3 minute și se derulează într-un cadru modern, reconfortant și sigur. Ei bine, timp de trei minute, corpul este învăluit de aburi răcoroși la temperaturi scăzute. Organismul nu este supus însă niciun șoc termic radical și nici nu îngheață, deoarece aerul din criosaună este foarte uscat (umezeala este cea care accentuează senzația de rece în mod firesc). Ușor de suportat, cele 3 minute de tratament îți oferă multiple beneficii fără să depui vreun efort, așa cum o arată nenumarate studii medicale și cărți despre beneficiile frigului controlat asupra organismului.

Desigur, există și câteva contraindicații cum ar fi: cancer, urticarie la frig, epilepsie, sarcină, anemeie severa, hipertensiune stadiul II, insuficiență cardiacă stadiul II, diateze hemoragice, tuberculoza pulmonara activă, atac vascular cerebral, crioglobulinemie, agamaglobulinemie, criobrinogenemie, infart miocardic, sindromul Raynaud, vârsta sub 10 ani.

Prețul primei ședinte de criosaună este de 150 de lei, sedința de 3 minute – 250 de lei. Specialiștii de la Noblezza au și o ofertă de abonament: un pachet de 10 ședințe al cărui pret este de 1900 lei.

În afară de criosaună, la specialiștii de la Noblezza găsiți mai multe tratamente și proceduri extraordinare, printre ele numărându-se: Crio Facial, Intraceuticals, fotoregenerare, hydrafacial, Venus Viva – Cicatrici, Viva Lifting – Efect de Lifting Instant, Crio – Cooltech, Drenaj Limfatic, Criobody, Infrasauna. De asemenea, la Noblezza găsești și tratamente sau proceduri pentru bărbați.

Foto: noblezza.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s