Reina muzicii latino din România, un nou videoclip: “Imperial”, în pași de dans

Cantareata Maria Andreea, cunoscuta publicului ca Reina, dar si pentru colaborarile pe care le-a avut in trecut cu compozitorul Adrian Ordean sau echipa lui Eminem din Statele Unite, a lansat zilele trecute cel mai nou videoclip.


Piesa “Imperial” a fost scrisa de Maria Andreea, iar muzica semnata Alexandru Unc si Silviu Paduraru. Cantareata Maria Andreea vorbeste spaniola de la 10 ani, astfel incat isi compune singura versurile pentru piesele ei latino.


Reina a fost piesa care i-a adus notorietatea si un nou nume de scena, iar acum cantareata lanseaza Imperial, o continuare a povestii “Reina”.


In videoclipul regizat de Alex Andries, Maria Andreea il are partener pe coregraful si dansatorul, “Dancing with the stars”, Andrei Mangra.
“Imperial este o poveste de dragoste pusa pe ritmuri latino. Dragostea latino inseamna pasiune si senzualitate si exact asta am vrut sa redau atat prin versurile scrise, cat si prin scenele filmate alaturi de Andrei”, a declarat artista.


Evenimentul de lansare a avut loc la Exclusive Zone si a debutat cu o degustare de rom, artista dorind sa creeze o atmosfera ca in Caraibe pentru invitatii ei.


Campionul Marian Dragulescu, actritele Diana Sar, Madalina Anea, Daniel Angelescu, fotograful casei regale, prezentatoarele TVR Camelia Csiki, Mihaela Craciun, prim oboistul Adrian Petrescu, doamna doctor Dana Jianu, numerosi jurnalisti, fotografi si bloggeri au fost cei ce au spus prezent evenimentului de lansare a videoclipului “Imperial”.
Artista si-a uimit invitatii cu cele doua rochii imperiale realizate de Loredana Ciangau, despre care aceasta a mentionat ca este designerul oficial al Reinei, cum i se mai spune Mariei Andreea.
Cei prezenti s-au bucurat de un mini recital unde, Maria Andreea,acompaniata acustic de Sergiu Ferat, a interpretat un colaj format din cele trei piese scrise de artista in spaniola: Dame chocolate, Reina si Imperial.
La capitolul culinar, cei prezenti s-au putut bucura de cele mai bune praline din lume, realizate de Carmela Dragomir, dar si de prajituri personalizate cu simbolurile preferate ale artistei: coroane, inimi, note muzicale.
Partenerii evenimentului au fost: Exclusive Zone, Cofetaria Lush, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Vitamin Aqua, Manifesto Pr, Alina Barbu Make-up Artist si Ago Partners.

Credit foto: Vlad Mihailescu


Maria – Andreea Vârlan s-a născut în Suceava, însă pentru a-şi putea continua şi dezvolta pasiunea pentru muzică s-a mutat în Bucureşti, imediat după absolvirea facultăţii de Drept, din Cluj-Napoca. Până la vârsta de 32 de ani, Andreea a compus şi a înregistrat 16 piese dintre care pentru cinci dintre ele a filmat şi videoclipuri.
De-a lungul carierei, Maria Andreea i-a avut ca mentori pe Valy Cosug şi pe Ilie Micolov, de la care a învăţat secretele muzicii. Cântăreața Maria Andreea a devenit cunoscută în urma colaborărilor pe care le-a avut cu Adrian Ordean la piesele “Come be with me” și “Like heaven”, dar si datorita piesei “Inside my dream” realizata in primul studio din Statele Unite unde inregistra Eminem la inceput.
Maria Andreea se poate lauda si cu un interviu luat in calitate de jurnalista in exclusivitate pentru Romania artistei Lara Fabian, dar si cu faptul ca le-a cunoscut personal pe Thalia, Natalia Oreiro, Karol G, Tini Stoessel sau Anahi.
https://www.youtube.com/watch?v=FRoQloUtmj0&feature=emb_title
Artista promite mai multe surprize anul acesta, pentru ca, dupa cum a declarat chiar ea, este fascinata de muzica latino si isi doreste sa transmita multa energie si pasiune prin tot ce canta.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s