Diana Sar, actriță în serialul Vlad, “Une femme fatale” pentru Adina Buzatu

Diana Sar, personaj principal în serialul Vlad, apare în “Une femme fatale”, cel mai nou fashion video regizat de Vali Bărbulescu pentru stilista Adina Buzatu.

Diana Sar este “Une femme fatale” în cel mai recent videoclip de prezentare lansat astăzi de Adina Buzatu, în care stilul depășește granițele timpului, ale tendințelor și sexului.

Clipul pornește de la ideea că stilul face parte din ecuația flirtului perfect și este o armă puternică de seducție, alături de gestică, atitudine și limbaj. Contraste care se atrag împărtășesc aceeași pasiune pentru piese masculine, într-o armonie deplină care le contopesc pentru a atinge idealul echilibrului perfect dintre yin și yang.

Puterea femeii îmbrăcată în haine masculine și rafinamentul bărbatului în smoking, care îmblânzește și cucerește femeia, sunt redate în imagini ce îmbină trei concepte atemporale – eleganța, sexualitatea și emoția.

Intitulat “Une femme fatale”, videoclipul, alb negru, îi are ca protagoniști pe Diana Sar și Iulian Damaschin, modele apreciate la nivel internațional.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s