Lavinia Goste, cea mai sexy mămică de gemeni din România

Cântăreața de muzică populară se bucură de prezența în viața ei a celor două fetițe care în august au împlinit 6 ani. De atunci viața artistei s-a schimbat radical și au venit ca și cadou, chiar în ziua în care relația Laviniei Goste cu Marius Zorilă a împlinit 7 ani. „Minunile noastre, Maria și Ioana, s-au născut chiar în ziua primei noastre întâlniri, la o diferență de 7 ani. Teoretic, ele trebuiau să se nască pe 24 septembrie, însă s-au născut cu trei săptămâni înainte de termen; au apărut contracțiile și, împreună cu medicul, a trebuit să alegem o dată, iar ziua aleasă a fost 29 august. Fetițele s-au născut fix la 7 ani după prima noastră întâlnire”, a declarat artista.

Cum se întreține cea mai sexy mămică de gemeni?

Că este o femeie frumoasă, am stabilit deja. Dar ce face Lavinia Goste ca să arate atât de bine, am aflat chiar de la ea. “De trei ori pe săptămână merg la sală; am un program elaborat de un specialist care combină elemente de recuperare medicală cu cele de tonifiere. După fiecare oră, am un tonus extraordinar, sunt plină de energie și foarte creativă”, povestește artista.

În plus, tocmai cele două minuni, Maria și Ioana, au ajutat-o să scape de câteva kilograme, chiar din primele luni după ce le-a adus pe lume: “În primele luni de la naștere, oboseala m-a făcut să pierd rapid kilogramele acumulate: când Maria dormea, Ioana plângea și invers. Am fost binecuvântată cu niște fetițe minunate, însă perioada de acomodare de la început, e dificilă pentru orice mamă”, conchide artista.

Pe lângă minunățiile pe care le face la nivel personal, Lavinia Goste, împreună cu soțul ei Marius Zorilă, pregătește un concert de zile mari la Sala Palatului din București, pe data de 23 aprilie 2020. „După ani de muncă în slujba folclorului românesc, venim în fața dumneavoastră cu inima deschisă pe data de 23 Aprilie la Sala Palatului, într-un spectacol de zile mari “Inimioară cu dor mult”🇹🇩 alături de familia noastră Valahia și invitați surpriză! “Folclor la rang de artă”. Vă așteptăm în număr cât mai mare!”.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s