Premieră inedită: plătești vacanța cu magneții de frigider

10 magneți de frigider aduc o reducere suplimentară de 100 de euro la cumpărarea unei vacanțe Early Booking marca DERTOUR

Vești bune pentru amatorii de vacanțe. Începând de joi, la Târgul de Turism al României (20-23 februarie), cei care vor să își cumpere o vacanță au la dispoziție un nou mod inedit de plată: cu magneții de frigider din vechile vacanțe.

Astfel, cine vine la standul DERTOUR la Târgul de Turism cu 10 magneți din vechile vacanțe, primește 100 EUR reducere la cumpărarea unei noi vacanțe, la alegere din cele Early Booking marca DERTOUR.

Cei care vor să plătească cu suveniruri pot alege din destinații populare și foarte iubite de români, precum Turcia, Grecia sau Spania, sejururi în fascinantele Tunisia și Egipt sau pe meleaguri exotice, precum Bali – care are sezon vara, sau Thailanda, faimoasă pentru plajele paradisiace și cele mai spectaculoase apusuri.

„Invităm românii să-și convertească micile amintiri din vechile vacanțe în bani pentru una nouă, oferindu-le acest mod inedit de plată. Cu atâtea oferte și destinații, ai toate șansele să rămâi cu capul în noua vacanță. Ne-am pregătit și la această ediție a Târgului de Turism cu pachete avantajoase pe toate gusturile, în destinații cât mai diverse, ca fiecare să-și poată alege vacanța perfectă”, spune Cosmin Marinof, CEO Travel Brands, operator al brandului DERTOUR în România.

Oferta este valabilă numai la standul DERTOUR, la cumpărarea unei vacanțe pe loc, în limita a 40 de vouchere pe tot parcursul Târgului de Turism, oferite sub forma a 10 vouchere pe zi. Regulamentul campaniei pot fi consultat pe http://www.dertour.ro.

Peste 300 de expozanți vor veni la Târgul de Turism al României de la Romexpo, ediția de primăvară, care va avea loc între 20 și 23 februarie 2020, fiind cel mai mare eveniment de turism din țară, ce reunește agenții de turism, tour-operatori, branduri de turism puternice din toată Europa, care oferă publicului promoții pentru destinații variate și fascinante, din țară și din străinătate.

DERTOUR este lider în turismul românesc și oferă românilor un portofoliu foarte divers de vacanțe la prețuri de discounter, funcționând pe conceptul de travel hipermarket.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s