Comedia spumoasă „Miami Bici” ajunge în weekend în toate cinematografele din România

„Miami Bici”, filmul de comedie românesc, produs de Codin Maticiuc, în regia lui Jesus del Cerro, ajunge weekendul acesta în cinematografele din toată țara. Situațiile controversate, replicile pline de umor de calitate îmbinate cu cadrele exotice, locațiile exclusiviste și acțiunea în stil american, creează o comedie savuroasă, care ține publicul în suspans până la final.

Firul narativ comic al filmului prezintă „visul american” și urmărește povestea a doi băieți români săraci, Bilă (Matei Dima) și Piciu (Codin Maticiuc), care se hotărăsc să călătorească la Miami, pentru a se îmbogăți rapid. Odată ajunși în Statele Unite, ei  intră într-o mulțime de situații complicate, pe care încearcă să le resolve cum știu ei mai bine.

Din distribuție fac parte atât cunoscuți actori români precum Matei Dima, Florin Piersic Jr, Letiția Vlădescu, Matei Dima, cât și actori străini precum Arami Malaise, Chloe Malaise și Rene Toledo Jr.

LINK TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=zUOneia4y6A

Premiera de gală a filmului de comedie „Miami Bici” a avut loc pe 17 februarie, la Grand Cinema Băneasa, unde peste 1000 de vedete, oameni de televiziune, actori, artiști și prieteni apropiați ai producătorilor au vizionat pentru prima dată scenele inedite, filmate în proporție de 80% în Statele Unite.

„Miami Bici” este o producție independentă și primul proiect cinematografic ale cărui scenariu și producție poartă semnătura lui Codin Maticiuc, regia aparținându-i lui Jesús del Cerro. Lungmetrajului i s-a alăturat și Alex Coteț, în calitate de co-scenarist.

Doi spectatori norocoși au șansa să ajungă 10 zile pe platourile de filmare din Miami alături de protagoniștii Codin Maticiuc și Matei Dima, datorită campaniei online „În Miami USA, cu Codin și Bromania!”. Mecansimul campaniei este simplu și constă în achiziționarea unui bilet online sau din cinematografele partenere și trimiterea unei poze cu acesta într-un mesaj către paginile Miami Bici – Facebook sau Instagram, pentru validare. Concursul se încheie pe 30 aprilie.

Filmul rulează în cinematografele din România începând cu 21 februarie și este distribuit de Vertical Entertainment.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s