Touratech vine în România! Unde se va deschide primul magazin din țară

Touratech, unul dintre cei mai mari producători de accesorii moto premium din gama Adventure, își deschide porțile în București. Inaugurarea primului magazin din țară, sub sigla celebrei companii germane, va avea loc sâmbătă, 29 februarie.

În 1990, în Germania, a luat naștere compania producătoare de echipament și accesorii moto Touratech. După două decenii de la lansare, Touratech a devenit un pioner al industriei, la care apelează negreșit „oamenii cu moto la cap” dornici de aventură. Este vorba despre motociclismul de tip „Adventure”, care se practică, mai ales, pe drumurile neasfaltate, în aproape toate condițiile climatice.

La nivel global, Touratech este prezent, la ora actuală, în 49 de țări, precum Germania, Irlanda, Țara Galilor, Franța, Belgia, Olanda, Elveția, Italia, Spania, Portugalia, Maroc, Austria, Polonia, Cehia, Ungaria, Scandinavia în întregime, Estonia, Rusia, Slovacia, Ucraina, Grecia, Turcia, Africa de Sud, India, Emiratele Arabe Unite, Thailanda, Malaysia, Singapore, Vietnam, Filipine, Taiwan, Coreea de Sud, Japonia, Australia, Noua Zeelandă, SUA, Mexic, Guatemala, El Salvador, Costa Rica, Columbia, Ecuador, Peru, Argentina, Uruguay și Brazilia.

Acum, a venit rândul României să devină un partener de seamă pentru Touratech. Sâmbătă, 29 februarie, va avea loc inaugurarea primului magazin Touratech din țară, care va fi deschis pe Șoseaua Pipera, nr. 2 (Voluntari), în intervalul 10.00 – 19.00. Invitații vor putea să participe la Tombola Touratech România, unde câștigătorii se vor putea bucura de o motocicletă accesorizată Touratech pentru 3 zile sau vor putea primi echipamente sau accesorii Touratech-surpriză.

Iată detaliile despre inaugurarea primului magazin Touratech în România.

https://www.facebook.com/Touratech-Romania-1262579523758695/

Având în vedere experiența de 13 ani pe care o am cu Romania Motorcycle Tours, sunt puternic implicată pe piața accesoriilor pentru motociclete și sunt o cunoscătoare în tot ceea ce înseamnă motocicletele și accesoriile din acest domeniu. De aceea, am decis să-mi extind activitatea cu Touratech și să devin dealerul oficial Touratech din România. Pentru cei care nu cunosc marca, Touratech este unul dintre cei mai mari producători de piese și accesorii de motociclete premium pentru categoria aventuri” – Maria Dănescu. (foto: facebook.com/AdventureCountryTracks)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s