Rusanda Davideanu a lansat Cutia cu Bookurie!

La mijlocul lui februarie, în luna iubirii, la cafeneaua Tucano Coffee Madagascar din București, Rusanda Davideanu a lansat CooltBox: Cutia cu Bookurie.

Prezentatoarea de la Canal 33 a scos în lume noua ei idee: o cutie la care te abonezi și lunar primești la ușa ta două cele mai bune cărți ale lunii plus minim 6 alte obiecte de testat, gustat, fotografiat de la branduri de succes din România și dinafară.

”Este un concept care în SUA are deja foarte mult succes, la noi însă este încă o idee inovatoare. Cred foarte mult că, deși trăim într-o lume care ne oferă foarte mult control, avem nevoie să ne simțim din nou copii și să ne lăsăm surprinși de o cutie magică adusă la ușă, care să ne stârnească multă curiozitate și bookurie. Asta aduce CooltBox, senzația că suntem copii din nou și că primim un cadou misterios sub bradul imaginar, în fiecare lună”, declară Rusanda.

Lansarea CooltBox a adus împreună peste 50 femei care au sărbătorit momentul cu ceai de lavandă, prăjituri și au făcut poze împreună cu minunata cutie. Fiecare lună are o tematică iar prima cutie se numește ”Love Yourself”.

 CooltBox costa 95 ron, este deja disponibil și poate fi achiziționat de pe www.bookletta.com/cooltbox.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s