Bijuteriile cu modele florale la mare căutare

Primăvara 2020, recomandările specialistului Claudia Florentina

Primăvară este, prin definiție, anotimpul florilor. Plecând de la această regulă, designerii de bijuterii au construit pentru primăvara 2020 colecții inspirate de concepte florale. Colecția „Mon Jardin”, de exemplu, propusă de designerul Claudia Florentina respectă geometria, coloristica, emoția și naturalețea specifică florilor.

„Colecția „Mon Jardin” vine, așa cum inspiră și numele ei, cu note specifice florilor. Vorbim despre prospețime, naturalețe, simplitate și în același timp profunzime, gingășie. Linia de bijuterii păstrează geometria specifică brandului, punctând pe alocuri însă cu detalii care o introduc în contextul acesta „Mon Jardin”. Dacă în colecția pe care am propus-o în sezonul rece, mergeam foarte mult pe zirconiu transparent, de această dată propun o linie colorată, plină de viață, asemenea florilor primăvăratice”, explică designerul Claudia Florentina.

În ținuta oricărei doamne și domnișoare, bijuteriile sunt piese de rezistență și puncte de plecare. Personalitatea bijuteriilor are impact direct asupra felului în care este percepută persoana care le poarta, de aceea este musai să existe o conectare firească și naturală între cele două entități.

„Bijuteriile dau plus de valoare, ele pun punctul pe I, completează, transmit mesaje, captează energii, conferă statut social, formează personalități. Bijuteriile au fost iubite de doamne și domni, în toate vremurile, și ar fi păcat să începem noi acum să le știrbim din importanță.”, conchide designerul de bijuterii Claudia Florentina.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s