LADY GAGA a lansat single-ul „Stupid Love”

Lady Gaga ia prin surprindere tot mapamondul odată cu lansarea piesei „Stupid Love”, extrasă de pe următorul său album.
 
Înainte de ziua sa de naștere (28 martie) și în așteptarea celui de-al șaselea material discografic, Lady Gaga le face cadou fanilor „Stupid love”, o melodie incendiară, uptempo și un videoclip cum numai Gaga poate să prezinte. 
Videoclipul este regizat de către Daniel Askill și a fost filmat în întregime cu un telefon de ultima generație (iPhone 11 Pro).

Lady Gaga nu mai are nevoie de nicio prezentare. De la cele mai importante premii și până la cifre impresionante pe conturile de Social Media sau platformele digitale, Gaga este o forță imbatabilă în muzica internațională și un icon din toate punctele de vedere.

Anteriorul său album, “Joanne”, a fost lansat în urmă cu patru ani și a ocupat încă din prima săptămână primul loc în clasamentul Billboard Top 200, devenind al patrulea material al artistei care ajunge no. 1. În 2018, Gaga a ajuns din nou pe prima poziție în topul Billboard cu soundtrack-ul filmului „A Star Is Born”, producție cinematografică în care a avut și rolul principal. Materialul muzical a fost certificat cu discul de Platină de 2 ori în SUA și a vândut peste 6 milioane de copii la nivel internațional.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s