Adina Buzatu: “Hai să luăm și partea pozitivă, stăm împreună și învățăm chestii”

Adina Buzatu și-a sărbătorit ziua de naștere extrem de fericită, și pe deasupra s-a apucat și de gătit! Ce prepararate a ales dar și cum a arătat masa invitaților, ne-a arătat chiar ea în ultimul său vlog postat pe contul personal.

Chiar dacă este pandemie, Adina Buzatu nu și-a pierdut din umor, cel puțin asta arată ultimul ei vlog filmat alături de fiica ei Sara. “Sara spune că dacă gătesc eu, lumea are șanse să facă toxiinfecție alimentară” a adăugat vedeta spre amuzamentul fanilor.

Cu ocazia zilei de naștere, stilistul a acceptat provocarea de a găti singură preparatele pentru cină, și se pare că s-a descurcat de minune. Friptură de vită la grătar,cartofi cu țelină și măr, conopidă în ulei de măsline sau banana icream, au fost doar câteva din preparatele pe care Adina le-a gătit împreună cu fiica ei.

Vedeta a ținut morțiș să le transmită și un mesaj tuturor privitorilor: “Frate da, Coronavirus, groaznic, stăm acasă și este urât. Să ne ajute Dumnezeu să fim sănătoși! Hai să luăm și partea pozitivă, stăm împreună și învățăm chestii.”

De-a lungu timpului Adina Buzatu ne-a obișnuit să fie prezentă constant pe rețele de socializare, împărtășește cu oamenii fiecare emoție, bucurie sau tristețe, iar în urmă cu câteva zile a demarat o campanie prin care îi susține pe toți cei care luptă împotriva virusul Covid-19. Stilistul și-a îndrumat admiratorii în urmă cu cateva zile să iasă  pe geamul balcoanelor și să adreseze un rând de aplauze tuturor cadrelor medicale, pompierilor, polițiștilor, sau tuturor celor care își riscă viața în aceste momente extrem de dificile.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s