Rețeta de slăbit a Laviniei Goste

Kilogramele în plus acumulate în perioada Sărbătorilor Pascale sunt, astăzi, principalii dușmani ai femeilor. În această categorie se încadrează și Lavinia Goste, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România.
„Trebuie să recunosc că nu am luat kilograme importante în această perioadă. Să zicem că-s maxim 3, dar trebuie repejor să scap de ele, altfel vor fi începutul dezastrului. Atenția este esențială atunci când începi să acumulezi kilograme în plus. Primele 5 sunt cele mai grele!”, declară Lavinia Goste.

undefined

Rețeta de slăbit a Laviniei Goste. Cum slăbește artista după Paște?

În lupta cu kilogramele în plus, Lavinia Goste a reușit să-și elaboreze un program alimentar care i se potrivește mănușă. „În primul rând nu sar peste nicio masă. Am 3 mese principale și 2 gustări. Încerc să mănânc la ore fixe, atât mesele principale cât și gustările. Mesele principale sunt compuse din multe legume și proteină sănătoasă. De asemenea, am grijă să beau multă apă. La gustări, aleg nucile sau legumele proaspete (morcovi, de exemplu). Și, da, nu mănânc nimic cu 3, 4 ore înainte de culcare.”, explică Lavinia Goste.

Obișnuită cu un stil de viață activ, artista suplimentează la capitolul mișcare cu exerciții făcute acasă. „Înainte de această izolare făceam sport de 3 ori pe săptămână. Recunosc că mi-a fost greu până m-am adaptat la noul stil de program sportiv, dar acum am reușit să-mi reintru în timp. Fac mișcare acasă și mă simt foarte bine!”, conchide artista.

Recent, artista a lansat “Omul harnic, muncitor”, chiar în ziua în care, alături de Marius Zorilă, Orchestra Națională Valahia și invitații lor, trebuia să se desfășoare marele eveniment de la Sala Palatului, amânat din cauza pandemiei de coronavirus. 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s