Descoperă Dubaiul de la distanță

Cu distanțarea socială și școala online de acasă, precum și cu interacțiunea virtuală devenind un nou normal în această perioadă de #COVID-19, vă puteți bucura în continuare de Dubai printr-o serie de activități online pe care familiile le pot face împreună, din confortul propriilor case.

ROLLERCOASTERE

Cine a spus că nu vă puteți bucura de un rollercoaster de acasă? Descoperiți mai jos lista cu senzații tari!

Mad Pursuit

Dezlănțuie partea ta sălbatică într-o aventură electrizantă prin circul din filmul Madagascar!

Dragon Gliders

Stirbu si Sughit promit aventura vieții cu o invitație prin misterioasa Insulă Interzisă si peșteri captivante.

The Velociraptor

Sari în era preistorică cu această plimbare palpitantă, care nu este pentru cei slabi de inimă! Experimentați o lume care a existat cu milioane de ani în urmă și țineți-vă bine pe măsură ce dinozaurii prind viață!

Spiderman Doc Ock’s Revenge

“Cu o mare putere vine o mare responsabilitate” O senzație captivantă pe care nu vei dori să o ratezi!

The Dragon Roller Coaster

Aventurează-te într-o plimbare care te va duce printr-un castel medieval plin de animație spre o pistă în aer liber, plină de răsturnări de situație si distracție.

ARTE

În timp ce încurajati copiii să învețe despre minunile arhitecturale, ei își pot folosi abilitățile artistice pentru a evidenția aceste repere cu ajutorul tutorialelor de artă online.

Orizontul orasului

Orizontul Dubaiului are o serie de minuni arhitecturale și siluete distinctive care uimesc de fiecare dată.

Dubai Frame

Toată lumea știe de Rama Dubai – o structură emblematică care încadrează vederi izbitoare și profunde ale Orasului Vechi și cel Nou; de asemenea, este un pod impresionant, metaforic, care conectează trecutul bogat al Emiratului cu viitorul său de lux.

Burj Khalifa

Burj Khalifa – o structură maiestuoasă care atrage ochii tuturor! În afară de a detine multe recorduri mondiale, designul unic iese usor în evidență în orizontul Dubaiului.

Burj Al Arab Hotel

Hotelul de șapte stele este cunoscut a fi unul dintre cel mai luxos din lume, structura curbată amintește de o navă dhow Arabesti. Opulența sa și arhitectura rafinată sunt renumite în întreaga lume.

Palm Jumeirah, Dubai

Copiii se vor bucura sigur ca pot desena acest arhipelag artificial, asemănător cu un palmier. Pe măsură ce ajung să-și arate talentul, ei pot învăța și despre insula în formă de copac cunoscută pentru turnurile cu apartamente elegante, restaurante sublime și hoteluri, cum ar fi Atlantis, The Palm.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s