În plină pandemie, Silvia Stoiana ne îndeamnă: “Capu’ sus!”

În această perioadă, în care ne confruntăm cu o situație fără precedent, putem să luptăm cu #Covid – 19 prin muzică, iar artista Silvia Stoiana ne recomandă cu speranță și încredere să ținem “Capu’ sus!”, prin intermediul piesei cu același nume.

Silvia Stoiana este o tânără din Timișoara, care-și trăiește visul din copilărie de a bucura inimile celor care o ascultă. “Prin muzica pe care o interpretez îmi doresc să ajung la inimile ascultătorilor și să vibrez cu sufletele acestora, scoțând la iveală cele mai frumoase și intense sentimente și trăiri pe care le poate avea cineva. Nimic fără Dumnezeu și nimic fără muzică!”, spune Silvia.

Frumoasa artistă a compus piesele “Tot ce simt” și “Capu’ sus!”, melodii cu care a reușit să se remarce pe piața muzicală. “Capu’ sus!” este o piesă-medicament pentru suflet, un îndemn de a fi puternic și mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de situație. “Am scris această piesă din dorința de a ridica moralul celor care cred că nu mai există speranță și privesc spre viitor cu pesimism. ÎNDRĂZNEȘTE, VISEAZĂ, SIMTE, TRĂIEȘTE, LUPTĂ ȘI IUBEȘTE, vreau să transmit prin această piesă, și încearcă să te bucuri de orice lucru mărunt!”, declară artista.

În prezent, Silvia pregătește multe surprize și lucrează intens pentru lansarea primului său album.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s