Laurette și Kc Pozzy lansează o nouă piesă, “African Queen”!

Laurette Atindehou, manechinul român cu rădăcini africane, revine în atenția publicului cu o nouă piesă intitulată “African Queen”, în colaborare cu renumitul rapper stabilit în Londra, KC Pozzy. Este o piesă dance cu influențe orientale, iar tema principală este o linie melodică balcanica de saxafon. “Sunt fericită să vă prezint noul meu proiect. Această piesă va beneficia și de un clip, dar așteptăm să treacă perioada pandemiei. Voiam să filmăm videoclipul în Londra, dar, din păcate, nu am mai putut pleca tot din cauza acestei situații. Acum lucrez și la alte piese cu artiști din Africa”, a declarat Laurette.

Laurette a reprezentat de multe ori România. De pildă, la concursul de frumusețe “Miss Tourism International” din Malaezia și la finala mondială “Top Model of the World”, care a avut loc în Egipt, Hurghada.

KC Pozzy, originar din Lagos, Africa, este stabilit în Londra și este un artist semnat cu Sony/ATV. KC a livrat două piese excepționale “A New King Is Born” și “Who Gave You That” și a fost nominalizat la „Best Unsigned Act” (BEFFTA Awards) și la “Nigerian Music Video Awards”.
Lansată și produsă de casa de discuri Norvis Music, începând de pe 1 Mai, piesa este disponibilă în toate magazinele digitale.Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s