Lavinia Goste s-a bucurat de perioada de carantină

Pentru Lavinia Goste, această perioadă de carantină care, iată, se apropie de final, a fost de bun augur. Pe lângă faptul că a conștientizat cât este de Binecuvântată cu familia pe care o are, artista a avut grijă să-și pună la punct și să-și organizeze foarte bine planurile pentru perioada ce urmează.


„Sunt un om Binecuvântat și, mai mult decât atât, sunt Binecuvântat să spun asta. În perioada asta dificilă, de acord, prin care am trecut cu toții am avut ocazia să deschid ochii. Chiar sunt un om norocos. Am o familie normala – nici mai frumoasă, nici mai urâtă decât alta, dar o familie perfectă în accepțiunea mea. Și, mai tare decât atât, ca să facem o glumă, nu vom divorța după ridicarea restricțiilor, că tot se aude că va crește numărul divorțurilor. Slavă Domnului, noi nu ne încadrăm în categoria asta, ci la categoria ȘI MAI ÎMDRĂGOSTIȚI!”,  declară Lavinia Goste.


Considerată a fi cea mai frumoasă cântăreață de muzică populară din România, Lavinia Goste a avut în aceste două luni timp să petreacă alături de gemenele Maria și Ioana, sesiuni Live, pe rețelele de socializare, de muzică și voie bună alături de șoțul ei, Marius Zorilă, dar și să-și planifice viitoarele proiecte, care se anunță a fi unele surprinzătoare, pentru toate categoriile de public.   

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s