Katy Perry lansează single-ul „Daisies”

Katy Perry nu încetează să își surprindă fanii. După ce a anunțat că este însărcinată, artista începe un nou capitol muzical prin melodia „Daisies”, pentru care a filmat și un videoclip boem, în care o putem vedea pe Katy în toată splendoarea noului rol.  

Katy a interpretat piesa „Daisies” pentru prima dată live, de acasă, în transmisiune pe Amazon Music, iar duminică, 17 mai, a intrat live în cadrul finalei American Idol unde, pe lângă rolul de jurat, a prezenta publicului melodia.  

„Daisies” este mai mult decât o piesă, este o poveste motivațională despre puterea omului în situații conflictuale sau contexte nefavorabile. Despre libertate și puterea de a trece peste obstacole, de a rămâne în picioare, se vorbește în videoclipul regizat de către Liza Voloshin.

credit foto: Universal Music


Katy Perry pregătește și lansarea unui nou album, care va apărea pe 14 august. Pe noul material discografic, care vine la o distanță de 3 ani de albumul „Witness”, vom putea regăsi și piesa „Daisies”. Pe lângă acestea, Katy a lansat și piese precum „Cozy Little Christmas”, „365” (in colaborare cu Zedd) sau „Harleys in Hawaii”, iar recent a prezentat publicului și piesa „Never Worn White”, cu un videoclip în care a anunțat că este însărcinată.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s