Creatoarea brandului de haine unicat Parapli Solèy promovează designerii români la TIFF

Raluca Lupulescu Soare, creatoarea brandului vestimentar Parapli Solèy și designer de piese de imbrăcăminte unicat, lansează un nou proiect vestimentar: pe întreaga perioadă a Festivalului Internațional de Film Transilvania, ce se desfășoară până pe 9 august, poartă în fiecare zi ținute compuse din piese ale designerilor români. 

            Raluca a ales rochiile brandului propriu, Parapli Solèy, și le-a accesorizat cu piese pe care le-a cumpărat de la creatorii români. Liv’s Shoes, Yokko The Fashion Store, City Boutique, DeCorina Hats-Millinery, Stroescu’s HandMade, Ana Ilie, Lyria by Armina Popeanu, Fandacsia, Bendis Mitho, Silkdom, Papucei, Emotii in culori, Neune, Marelbo, sunt doar câteva dintre brandurile pe care le-a ales pentru acest proiect.

            “Am avut șansa de a fi invitată de YOKKO The Fashion Store să îmi expun creațiile în vitrina lor, în cadrul campaniei #DesigneriInVitrinaYokko. O campanie minunată care distruge granițe și vanități concurențiale și care invită la bucurie și descoperire de oameni deosebit de talentați.

            Într-un capitalism feroce, mi s-a părut una dintre cele mai elegante și rafinate provocări. Și atunci nu am vrut să o las așa, am hotărât să o duc mai departe. Și pentru că începe TIFF, iată-mă cu ideea mea la porțile Clujului.

            Până pe 9 august prezint în fiecare zi creații ale câtorva designeri români. Am ales, desigur, accesorii cu care să rezonez și care să se potrivească ținutelor create de mine.

            Aș fi ales muuult mai multe, credeți-mă! Sunt minunate! Și nu o să mă opresc aici, promit! Mulțumesc tuturor care au vrut sa fie parte din look-ul meu de august 2020!”, spune Raluca.

            În fiecare zi, pe pagina de Facebook Parapli Solèy, Raluca își prezintă ținutele compuse din piese ale designerilor români, în fotografii realizate de Raluca Ciornea.  De părul Ralucai s-a ocupat hairstylistul Erika Gonczi.

Despre Parapli Solèy

            Parapli Solèy s-a născut din iubirea pentru culori şi din nevoia de a crea. Parapli Solèy s-a născut din dorinţa de a insufla curaj vestimentar femeilor. Şi asumare. Din dorinţa de a ţine negrul la rang de accesoriu.

            Numele vine din creolă haitiană şi înseamnă “umbrele de soare”. 

            Hainele ne ajută de obicei să mascăm anumite defecte. Să ne construim o personalitate pe care alegem să o afișăm pentru a obține reacțiile dorite în societate.

            Parapli Solèy își propune exact contrariul. Este brandul pe care îl alegi pentru că ai curajul să te arăți lumii așa cum ești. Un brand care în loc să creeze aparențe, te ajută să te simți bine în pielea ta.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s