Timișoreanca Simona Ruscu ne sfătuiește să prețuim viața

Artista de muzică populară și de petrecere, Simona Ruscu se bucură de viață mai mult ca niciodată.  Lansează un nou proiect de muzică balcanică, iar prima piesă din cadrul acestui proiect are un mesaj profund, în urma căruia speră ea ca oamenii să prețuiască mai mult viața.

Link videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=25iViwqF13Q

“Îmi doresc de mult timp acest proiect muzical, deoarece mă regăsesc în stilul balcanic, dar mai ales îmi plac ritmurile care mă fac să dansez, indiferent de starea mea.  Fiind prima melodie din proiect,  intitulează mesajul principal, și anume că viața e pe primul loc. Anul acesta trăim o nouă realitate. Deși nu mă mai întâlnesc fizic la evenimente cu oamenii, din cauza restricțiilor, măcar pot aduce un plus de distracție în fiecare casă, la fiecare petrecere, fie ea și mai restrânsă. Îmi place să răspândesc stare de bine în jurul meu și nu știu cum aș putea face asta altfel decât prin muzică. Totodată, cred că viața este prețioasă iar noi, oamenii, trebuie să respectăm toate indicațiile impuse de autorități pentru a trece cu bine de perioada grea prin care trecem cu toții.”, spune Simona Ruscu.

Pentru evenimente, Simona Ruscu colaborează cu formația Balkan Friends (un mix de sârbi și români), axându-se pe muzica populară și de petrecere din toate zonele țării. Au cântat și vor mai cânta și în străinătate, pentru românii de pretutindeni. (atunci cand se vor reduce restrictiile in vigoare)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s