Dubai Fitness Challenge

Evenimentul oferă tuturor ocazia de a se îmbarca într-o aventură de fitness unică între 30 octombrie și 28 noiembrie

Comunitatea din Dubai este încurajată să adopte un stil de viață activ 30 de minute pe zi timp de 30 de zile

S-au deschis înscrierile pentru locuitori, organizații guvernamentale, companii și școli

Participanții se vor putea bucura de un program captivant de evenimente, cursuri și activități virtuale și fizice

Sănătatea și siguranța publică vor fi pe primul loc, toate evenimentele fizice respectând strict reglementările privind distanțarea socială și măsurile de siguranță

Dubai Fitness Challenge (DFC) va reveni în oraș între 30 octombrie și 28 noiembrie 2020 pentru a-i consolida spiritul comunitar și pentru a inspira locuitorii și vizitatoriisă adopte un stil de viață activ. Lansat în 2017, cea de-a patra ediție a evenimentului va beneficia de un program plin de acțiune, care va include numeroase evenimente virtuale și fizice, inclusiv activități sportive, de sănătate și wellness. DFC 2020 își propune să motiveze membrii comunității din Dubai să se efectueze zilnic 30 de minute de activitate fizică, timp de 30 de zile.

Dubai Fitness Challenge a fost conceput pentru a ajuta oamenii de toate vârstele, abilitățile și nivelurile de rezistență fizică să-și îmbunătățească sănătatea și bunăstarea socială, precum și să încerce o gamă variată de programe virtuale și fizice de fitness, sport și mișcare.  Sănătatea și siguranța publică vor fi pe primul loc pe toată durata DFC, toate evenimentele fizice respectând strict reglementările preventive stabilite de guvernul Dubaiului, inclusiv cele care țin de distanțarea socială, măsuri de siguranță și ghidurile privind igiena și igienizarea.

Dubai este un oraș care înțelege importanța bunăstării fizice, mintale și sociale și se străduiește în permanență să ofere tuturor oportunități pentru un stil de viață activ. Tot ce aveți nevoie să faceți pentru a reuși este să vă luați un angajament ferm că vă veți bucura zilnic de 30 de minute de activitate, timp de 30 de zile. Vă provoc pe toți să vă bucurați de aventura în lumea fitnessului și să vă îmbunătățiți viața. Haideți să transformăm împreună EAU în cea mai activă țară din lume.”

Dubai Fitness Challenge își propune să creeze un mediu sigur pentru ca toată lumea să fie activă din punct de vedere fizic. Acoperind toate preferințele participanților, programul de evenimente și activități din acest an își extinde atenția de la o abordare strict fizică la o perspectivă holistică pentru a-i încuraja pe toți să pornească în propria aventură unică de fitness.

DFC 2020 se va concentra în special asupra sesiunilor de acasă, centrul de conținut virtual „Find Your 30” fiind prezent și anul acesta pe site-ul www.dubaifitnesschallenge.com. Această destinație unică va putea fi accesată gratuit și va găzdui o gamă variată de conținut legat de fitness pentru toate vârstele și aptitudinile, oferind inspirație și informații de încredere care le vor permite utilizatorilor să își creeze propriile programe de fitness. Participanții au la dispoziție tutoriale video de antrenament, programe de exerciții de 30 de zile, provocări pentru toate disciplinele, rețete sănătoase, articole despre sănătate și bunăstare, vloguri, videoclipuri educaționale pentru copii și multe alte lucruri create de experți de marcă în domeniul fitnessului și sănătății. De asemenea, centrul va oferi utilizatorilor acces rapid la evenimentele și sesiunile din cadrul DFC, asigurându-se că participanții se pot bucura de propriile aventuri de fitness atât pe durata evenimentului, cât și după aceea.

Îndeplinind promisiunea de a transforma fitnessul într-o activitate la îndemână și accesibilă tuturor, centrul va include și „City is a Gym”, o hartă virtuală care acoperă 30 de locații din oraș unde participanții pot face mișcare gratuit, fără niciun echipament. La sosirea în fiecare locație, participanții vor scana un cod QR cu dispozitivul mobil, care le va permite să acceseze un program de exerciții ușor de urmat, care va fi unic respectivei locații.

Programul fizic va include trei Orașe de fitness dedicate, opt Centre de fitness și peste 2.000 de cursuri și sesiuni de fitness care vor avea loc pe tot parcursul lunii. Pentru prima dată, participanții ediției din 2020 vor avea la dispoziție un program de Tururi de alergat ghidate care le vor oferi o perspectivă unică asupra obiectivelor turistice emblematice din oraș.  Ca parte a obiectivului Dubaiului de a deveni unul dintre cele mai active orașe din lume, DFC 2020 va include colaborări cu peste zece branduri globale care vor sublinia importanța activităților fizice.  

Înscrierea la evenimentul din 2020 este acum deschisă pe site-ul oficial DFC. 

Participanții se pot înscrie și pot afla mai multe informații pe site-ul DFC www.dubaifitnesschallenge.com.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s