CÉ LA VI Dubai, unicul și umititorul restaurant din Dubai

Dubai este una dintre destinațiile în care trebuie să ajungi măcar o dată în viață. Că mergi cu prietenii, cu familia sau într-un city break cu colegii de muncă, Dubai îți oferă o magie ce nu se poate explica în cuvinte. Clădiri înalte, obiective tursitice intrate în Cartea Recordurilor, fabulosul deșert și partea istorică ce spune poveștile unui Emirat de basm, toate poartă numele Dubai.

Indiferent de vârstă sau de preferințe, aici vei găsi locurile în care să îți creezi amintirile perfecte. Fiecare loc în care ajungi îți activează simțurile, dar și degetele iar telefonul tău captează unele dintre cele mai cool poze. De aceea, putem spune fără a greși că Dubai este un loc instagramabil. Dacă ai plănuit să ajungi în Emirat, dorești să fii la înălțimea mult promovată a clădirilor, să îți delectezi papilele gustative cu cea mai bună mâncare și să petreci timp asemeni unor fețe regale, atunci scrie în itinerariu Restaurant Cé La Vi Dubai.

De la înălțimea etajului 54 al Sky View Hotel îți garantăm că vei avea cele mai frumoase momente. Arhitectura interioară și cea a terasei, piscina, locurile instagramabile din locație, dar mai ales meniul sub semnătura celebrului Chef Howard KO îți vor oferi magia unei zile sau seri perfecte. Tu alegi când să mergi:

Lunch – Zilnic: 12:00 PM to 4:00 PM

Lunch Set Menu – în timpul săptămânii: 12:00 PM – 4:00 PM

Dinner: 6:00 PM – 11:30 PM

HOWARD KO, un EXECUTIVE CHEF unic pentru o mâncare unică!

Indiferent ce ai alege din Meniu, vei striga de fiecare dată: “WOW!”

Howard Ko are o experiență de peste 11 ani în domeniu, un talent extraordinar și aduce o perpectivă nouă la CÉ LA VI Dubai. Chef KO a lucrat în mai multe restaurante cu stele Michelin în America (New York și California), dar este renumit de a fi reinvenat ideea de clasic în bucătărie. În preparatele meniului de la CÉ LA VI combină culinăria din Los Angeles, New York City, San Francisco, Shanghai și Tokyo. Crescut în  Los Angeles, și-a descoperit iubirea pentru mâncare adânc înrădăcintă în sufletul său și a început să își exploreze curiozitatea în bucătărie. Pentru a-și atinge visul de a deveni Chef, s-a mutat la New York pentru a studia la The Culinary Institute of America, focusat pe educația în arta culinăriei, brutăriei și patiseriei, cu absolvenți de renume precum Anthony Bourdain și Grant Achatz. Chef Howard KO a început călătoria culinară în 2006 la DANIEL, un restaurant cu stele Michelin din New York. Apoi a lucrat în câteva restaurante de stele Michelin, printre care Picholine, Restaurant Mélisse, The Restaurant at Meadowood și The French Laundry, unde a lucrat alături de Timothy Hollingsworth, recunoscută personalitate în domeniu și câștigător al Final Table.

CÉ LA VI l-a desemnat pe Howard Ko ca bucătar executiv al restaurantului la lansarea sa în 2019. Destinația de luat masa are vedere uimitoare asupra orizontului Dubaiului și combină arome și ingrediente inovatoare pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Cu o selecție impresionantă de băuturi și ospitalitate de talie mondială, CÉ LA VI este o experiență de neuitat pentru toți. De-a lungul carierei sale, Chef Ko a reinventat clasicul găsind echilibrul ideal între tradiție și modernitate. Angajamentul său de a oferi o bucătărie rafinată bine gândită și provocatoare i-a construit un club de fani gastronomici în Statele Unite. Chef Ko este încântat să-și continue călătoria incredibilă la CÉ LA VI și continuă să creeze feluri de mâncare inspirându-se din capitalele sale alimentare preferate din lume – Los Angeles, New York, San Francisco, Shanghai și Tokyo.

De la lansarea locației în 2019, Chef Ko a creat mai multe feluri de mâncare remarcabile, care îi invită pe oaspeți să revină de nenumărate ori. Mâncărurile sale de specialitate sunt incluse în meniurile sezoniere care se schimbă pe tot parcursul anului, ideea este că oaspeții pot veni la locație în mai multe ocazii, iar meniul va avea întotdeauna ceva special adăugat. Chef Ko este tânăr, creativ, ambițios și crede că produsele și ingredientele din surse locale creează cele mai savuroase feluri de mâncare. El aduce peste 11 ani de experiență culinară, talent extraordinar și o nouă perspectivă nouă în CÉ LA VI Dubai.

Deci, imaginați-vă cum este să vă delectați pailele gustative cu creații culinare ieșite din mâna și creația culinara a acestui Chef care duce la rang de artă meniul restaurantului CÉ LA VI Dubai. Mai mult, proiectați-vă deja la etajul 54 al Sky View Hotel, situat pe Sheikh Mohammed bin Rashid Blvd, având în  fața ochilor o panoramă incredibilă a Dubaiului și…. Burj Khalifa. Ah, și nu uitați: fiecare colțișor al CÉ LA VI Dubai este instagramabil… Călătorie plăcută și CÉ LA VI Dubai Restaurant!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s