Dubai a găzduit lideri din Industria Expozițională la Conferința UFI MEA

Liderii din sectorul expozițional regional și internațional s-au reunit în cadrul Conferinței UFI MEA din Dubai, prilej cu care au urmărit și cum contribuie orașul, la nivel global, la redeschiderea sezonului evenimentelor de afaceri în urma pandemiei Covid-19.

Conferința, primul eveniment al UFI – Asociația Globală a Expoziției, desfășurat complet fizic de la debutul pandemiei globale, a fost găzduită pe 26 mai la Dubai World Trade Center, cu menținerea unor reguli stricte de protecție sanitară pentru toți participanții și delegații. La evenimentul de o zi au participat 150 de invitați din 10 țări, printre care și Excelența Sa Helal Saeed Almarri, Director General al Turismului din Dubai, Conducerea Dubai World Trade Center și Kai Hattendorf, Director General și CEO al UFI, care au urat bun venit tuturor participanților.

Conferința UFI MEA reunește jucători de top din Orientul Mijlociu, Africa și nu numai, pentru a facilita stabilirea de noi relații, pentru a face schimb de idei, dar mai ales pentru a încheia noi parteneriate.

KazIssam Kazim, CEO al Departamentului Dubai de Marketing pentru Turism și Comerț, a declarat: „Ghidat de conducerea puternică și fermă a orașului și de prudenta gestionare a situației pandemice COVID-19, Dubai a dat startul internațional pentru reluarea, în condiții de siguranță, a expozițiilor, spectacolelor comerciale și a altor evenimente de afaceri, care joacă un rol vital în dezvoltarea economică și cea a cunoștințelor de profil la nivel local. Am colaborat în egală măsură atât cu părțile locale și internaționale interesate pentru a ne asigura că orașul este pus la punct astfel încât să poată organiza evenimente, cât și cu sectorul industrial pentru a împărtăși cunoștințe și învățături. Găzduirea conferinței UFI MEA ne-a permis să interacționăm cu lideri cheie din comunitatea globală de evenimente de afaceri și să oferim o platformă pentru reluarea activității acesteia.  Ne bucurăm să sprijinim sectorul evenimentelor la nivel mondial și încurajăm organizatorii să revină la activitatea lor normală, organizându-și evenimentele într-un spațiu sigur, precum cel oferit de Dubai.”

Naji El Haddad, Directorul regional UFI pentru Orientul Mijlociu și Africa, a declarat: „UFI, Asociația Globală a Industriei Expoziționale, este încântată să organizeze primul său eveniment fizic post-pandemic în Dubai, Emiratele Arabe Unite, unul dintre primele orașe care au reluat organizarea evenimentelor de afaceri. Conferința este o exprimare clară a rezistenței și determinării industriei de a prospera în ciuda circumstanțelor actuale. Succesul evenimentului de astăzi nu ar fi fost posibil fără sprijinul gazdei noastre, Dubai World Trade Center și partenerul nostru turistic, Dubai Tourism. Mulțumiri speciale tuturor sponsorilor, persoanelor care au susținut discursuri și delegaților noștri pentru contribuția și participarea lor.”

Evenimentul este cel mai recent dintr-o serie de spectacole și conferințe importante, care au avut loc în oraș în ultimele luni, în urma săptămânii tehnologice Gitex organizată de Gulfood și Arabian Travel Market în cadrul Gulfood. În lunile următoare, orașul Dubai va continua să găzduiască evenimente majore, inclusiv Arab Health și The Hotel Show, pe măsură ce se apropie cu entuziasm de Dubai Expo 2020.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s