O nouă clinică estetică a fost inaugurată la Constanța

Lansare oficială Clinica Russian Aestethic – Constanța. Tania Budi, Bianca Comănici, Bogdan Mocanu, Misty, Ella Solzariu, Paula Iorga (văduvă lui Leo Iorga), Alessia, Eugenia Șerban s-au numărat printre invitați

O nouă clinică estetică a fost inaugurată la Constanța. Sâmbătă, 3 iulie, Russian Aesthetic, cel mai nou centru medical al frumuseții masculine și feminine, a fost deschis oficial.

Medici esteticieni, specializați în chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și estetică și esteticieni cu experiență dobândită în spitalele și clinicile din: Moscova, Geneva, Londra, Paris, SUA și România, vor profesa la Clinica Russian Aesthetic.

  Cu o investiție totală în tehnologia și aparatura inovativă de peste un milion de euro și o echipă medicală de elită, Clinica Russian Aestetic devine casa frumuseții și bunul gust, din orașul Constanța.

  Doctorul Hussein Shamieh, medic specializat în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reparatorie, este șeful echipei medicale și antreprenorul care a suportat investiția mare.

“Russian Aesthetic este cea mai mare dorință a mea și un vis care astăzi devine realitate. În ultima vreme, prin amestecul afaceriștilor în lumea medicală, imaginea medicinei a avut foarte mult de suferit. A venit timpul să așezăm domeniul chirurgiei estetice și reparatorii lângă celelalte ramuri importante ale medicinei.

Pornim la drum cu o echipă medicală de elită, medici cu rezultate remarcabile în intervenții estetice de chirurgie facială și corporală. Avem alături absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila” și medici cu specializări dobândite în: Moscova, Geneva, Londra, Paris și SUA, declară șeful clinicii Russian Aesthetic, Doctor Hussein Shamieh.

Clinica de lux din Constanța este prima din lanțul de clinici care vor fi deschise în România sub titulatura Russian Aesthetic.

La clinica de chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și estetică vor avea loc intervenții care aparțin Chirurgiei Estetice a Sânilor (implant mamar, micșorare sâni, augmentare cu grăsime proprie), Chirurgie Estetică Facială (blefaroplastie, lifting facial, lipofilling, rinoplastie). Totodată, la clinică se vor realiza operații ce aparțin chirurgiei intime cât și Chirurgiei Abdomenului, liposucție și abdominoplastie sau implant gastric Botox, cea mai nouă intervenție de slăbire minim și non-invazivă.   

Un alt departament important de la Russian Aesthetic este cel destinat procedurilor non invazive și injectărilor cu Botox sau acid hialuronic.

   Petrecerea de deschidere Russian Aesthetic s-a desfășurat la sediul clinicii, în prezența a numeroase personalități din lumea medicală: Dr. Cezar Șindrilă, medic stomatolog și avocat Luminița Popescu și Dr. Mahmoud Daoud, cu 12 ani de practică în spitalele de chirurgie din Marea Britanie, cât și persoane publice din lumea artistică, a teatrului, muzicii și televiziunii.

Printre invitați s-au numărat: actrițele Tania Budi și Eugenia Șerban, cântărețele Misty, partenera lui Keo și Alessia, Paula Iorga (văduva regretatului Leo Iorga), vedeta Kanal D Ana Maria Barnoschi, Thalida, Ella Tina (Solzariu), Bogdan Mocanu, Bianca Comănici – de 2 ori câștigătoare a show-ului „Puterea Dragostei”, Ani Pârvulescu Gheorghe – Influencer, Florentina Opriș, Vloggerul @eusuntdima și iubita lui.

Social Media:

https://instagram.com/russian_estetica?utm_medium=copy_link

https://www.facebook.com/Russian-aesthetic-109676604689369/

Foto: Russian Aesthetic / Liviu Florian Vlăsceanu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s