S-a lansat Friday Raggaeton, un nou proiect muzical! Anda Adam și MR. VIK vin cu Toca Toca!

MR. VIK și Sprint Music si-au unit forțele și împreună lansează un nou concept pe piața muzicală: Friday Raggaeton. Asta înseamnă că săptămânal, în fiecare vineri la ora 11:00, pe canalul de youtube Sprint Musi și pe site-ul welovemusic, se va lansa câte o piesă de referință! Iar acum, la debutul proiectului Friday Raggaeton,prima melodie lansată este un feat de excepție, cu MR. VIK și Anda Adam – Toca Toca!

“Începând din 30 iulie, eu, alături de Sprint Music, începem proiectul Friday Raggaeton, de care sunt foarte încântat. Ideea este că în fiecare vineri vom lansa câte o piesă cu un mini clip pentru acest proiect.  Vom face piese în stilul meu, Reggaeton, cu balcanic vibe. Prima colaborare este cu Anda Adampentru piesă “Toca Toca”pe care am făcut-o de multă vreme, e pe balans, pe dancing, pe nebunie. Clipul e mai de club, așa că stați cu ochii pe noi, nu doar acum, ci în fiecare vineri pentru că Friday Raggaetonva fi pe val!”, spune MR VIK.

“Piesa cu MR.VIKmă reprezintă! Este pe un vibe foarte bun, are o energie mișto, așa cum suntem și noi și sunt convinsă că această colaborare este de succes. Nu are cum altfel! Amândoi transmitem o energie pozitivă prin piesele pe care le facem și abia așteptăm să lansăm “Toca Toca”,să danseze lumea pe ea!”, spune Anda Adam, care din această toamna este implicată într-un proiect de mare anvergură în televiziune.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s