Ionică Moroșanu a lansat videoclipul piesei “Așa-mi place mie”

Ionică Moroșanu, cel mai iubit cântăreț din zona Maramureșului a lansat videoclipul piesei “Așa-mi place mie” ! De ce peripeții a avut parte artistul la filmări!

La-nceput de toamnă, Ionică Moroșanu vă invită la dans, joc și multă voie bună, deorece a lansat piesa “Așa-mi place mie”, o melodie frumoasă, la care a filmat videoclip și pe care a lansat-o împreună cu Sprint Music.  “Așa-mi place mie/ Și lumea mă știe/ Petrec până dimineața/ Din câte-s pe lume / Orișice ai spune / Nu-i nimic frumos ca viața”, așa sună refrenul piesei lui Ionică Moroșanu.  “Piesa se numește “Așa-mi place mie”, este compusă de către bunul meu prieten Vali Doagă, același om care a compus și piesa “Și Lenuțe și Mării”, de altfel am păstrat aceeași echipă, Compozitor/textier – Vali Doagă, vioară – Marian Alexandru ( directorul orchestrei Ciocârlia ) orchestrație – Șerbu Alexandru, Mix Master – Truță Alexandru și bineînțeles aceeași casă de discuri Sprint Media Group. Piesa a fost scrisă în perioada pandemiei și s-a lucrat la ea aproximativ un an de zile. Videoclipul a fost regizat și filmat de Oleg Butnaru, unul dintre cei mai apreciați regizori de la Chișinău, iar scenariul îi aparține Inei Butnaru. Filmările au durat 3 zile. Scenele acestui videoclip au fost filmate în trei locații din Republica Moldova, mai precis în: Orheiul Vechi, Butuceni și Chișinău”, a mărturisit Ionică Moroșanu. Artistul a primit videoclipul gata montat chiar de ziua lui, pe 30 iulie, chiar a fost un cadou special de aniversare.

“În videoclip, am jucat 10 persoane 5 băieți și 5 fete ca să fie treaba echilibrată. Interesante au fost absolut toate scenele, însă cel mai mult mi-au plăcut hainele pe care le-au ales Oleg și Ina ca eu să le îmbrac, până la acest videoclip, recunosc, nu purtasem niciodată bretele sau bască, am rămas plăcut surprins, iar de-acum înainte cu siguranță mă voi îmbrăcă așa mai des. Ceva haios ? Nu știu dacă ar trebui încadrată la “ceva haios” însă la cadrele pe care le-am filmat cu fetele pe motocicletă, era să cădem, unii s-au speriat, alții s-au bucurat … însă, dacă dau acest interviu înseamnă că am scăpat și asta-i tot ce contează”, ne-a mai spus Ionică Moroșanu.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s