Noul flagship store BSB s-a deschis în vila monument istoric din Piața Romană nr. 3

Noul flagship store BSB ocupă 300 m², pe două niveluri ale clădirii, fiind cel mai mare magazin BSB din România și unul dintre cele mai mari din întreaga rețea globală BSB.

Odată cu deschiderea noului flagship store în inima capitalei, BSB introduce opțiunea de private shoppingși dedică o zonă generoasă din magazin serviciilor de consultanță stilistică personalizate. Clientele vor putea opta pentru stilizarea ținutelor de către specialiștii BSB, în funcție de stilul de viață sau de evenimentul la care participă. Selecția de produse disponibile în magazin va include și articole pe care clientele nu le pot găsi într-un alt magazin din România.

Colecția BSB FW2021/2022 reflectă complexitatea naturii feminine, mixând romantismul cu elementele punk rock, creativitatea cu nevoia de confort, croiuri extrem de feminine cu piese supradimentsionate, look-uri în amprente retro cu imprimeuri sofisticate. 

Alături de paltoanele masculine combinate cu tricotaje confortabile, costumele deux pieces din noua colecție BSB sunt un statement al sezonului. Parcă mai bogată decât oricând, paleta cromatică îmbracă garderoba feminină într-o aură elegantă. Culorile pământului se împletesc cu nuanțe puternice de albastru petrol, verde, roșu sau violet, iar nuanțele pudrate sunt alăturate cu scopul precis de a contura acel look romantic și confortabil, modelând astfel starea de spirit a purtătoarei.

Pentru deschiderea oficială a magazinului, BSB organizează BSB Fashion Days în perioada 1-16 octombrie și invită doamnele să descopere colecția toamnă-iarnă 2021-2022, într-un cadru elegant și relaxat, cu un pahar de șampanie, în compania unui stilist care le va consilia în alegerea ținutei perfecte.

‘’Retailul global de fashion resimte efectele pandemiei iar distanțarea socială impusă de criza sanitară a schimbat felul în care clienții se raportează la experiența de shopping. Ei caută acum mai mult decât oricând să beneficieze de servicii concepute pentru a le respecta spațiul personal, de produse de calitate care să le readucă confortul. Este motivul pentru care ne-am propus să le oferim un spațiu mai mare, intim și exclusivist pentru ceea ce înseamnă shopping stradal în rețeaua BSB.’’ Evangelos Poulios, coproprietar BSB  

Noul flagship store este dotat cu un sistem inovator de sterilizare a aerului,  care s-a dovedit că reduce cu 99,4% procentul de virus SARS – CoV2, conform măsurătorilor de laborator. STERIAL Air Purifier, un sistem dezvoltat în colaborare cu ALUMIL, METRICON Digital Systems, GLM, FILTREX Filter Solutions, Ringel Electronics și cu Universitatea din Patras.

Vedetele și influencerii care au vizitat magazinul cu ocazia inaugurării oficiale, alegand sa poarte tinute BSB cu aceasta ocazie, sunt: Monica Barladeanu, Diana Munteanu, Andreea Banica, Diana Bart, Sanziana Negru, Diana Enciu, Alina Tanasa, Alexandra Ungureanu, Mirela Vaida.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s