La Sun Plaza, s-au aprins luminițele cu extra optimism și super premii garantate!

Anul acesta, într-un context cu totul special, Sun Plaza lansează sezonul sărbătorilor de iarnă printr-o campanie cu un mesaj care subliniază nevoia de optimism, de apropiere și de revenire la normalitate. Prin ”Luminițe cu EXTRA OPTIMISM”, Sun Plaza își dorește să aducă zâmbet și gânduri bune tuturor celor care ajung în mall în această perioadă.

Săptămâna trecută, Sun Plaza a marcat apropierea sărbătorilor de iarnă prin deja tradiționala aprindere a instalațiilor luminoase de Crăciun, printr-un show spectaculos de lumini, lasere, muzică și video mapping. În doar 3 zile, peste 1500 de mesaje emoționante au lăsat internauții pe platforma sun-plaza.ro/optimism, acolo unde au scris motivele pentru care sunt și au rămas optimiști în această perioadă. ”Timpul petrecut alături de nepoții mei mă face optimist!”, ”Viața este atât de scurtă și frumoasă, trebuie să te bucuri de lucrurile mărunte pe care le trăiești în fiecare zi” sau ”Vorbește cu cei dragi, savurează o prăjitură, stai în brațele persoanei iubite!” sunt doar câteva dintre mesajele pe care bucureștenii le-au putut vedea proiectate pe fațada mall-ului.

Vino în Sun Plaza și câștigă premii garantate în valoare de 100.000 de lei!

În perioada 18 noiembrie – 5 decembrie, toți cei care ajung în Sun Plaza pot câștiga premii garantate în valoare de 100.000 de lei, pe baza bonurilor de cumpărături de minim 150 de lei (sau 300 de lei din Cora și Leroy Merlin). Cumpărătorii pot pleca acasă cu: voucher sesiune de shopping în valoare de 600 lei în Sun Plaza, carduri cadou de 250 lei (Anson’s, Flanco, MAC), bijuterii de aur, lingou de aur, încărcător wireless, pat fleece, USB stick, mini boxă portabilă, vouchere Gerovital sau o mulțime de alte premii pe care le pot lua pe loc. Regulamentul complet al campaniei este disponibil AICI.

În premieră, cei care vor ajunge în Sun Plaza în perioada aceasta vor putea descoperi o instalație anamorfică – un concept artistic care în funcție de perspectiva din care este privit dezvăluie o imagine simbol. Pentru că întotdeauna avem nevoie să privim lucrurile dintr-o perspectivă optimistă, creația este un simbol pe care fiecare va putea lăsa un mesaj, un gând pozitiv la final de an. 

Despre Sun Plaza

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul de retail dominant din zona de sud a Bucureștiului. Cu o suprafață construită de 208.000 mp, găzuiește peste 170 de magazine și spații de petrecere a timpului liber, precum cafenele, cinematograf, centre de bowling și biliard, locuri specializate destinate copiilor și un food court generos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s