SHIFT lansează “Enigma Mea”

L-am văzut la Asia Express toamna aceasta, trăind experiența vieții sale împreună cu bunul său prieten, Connect-R. SHIFT este unul dintre artiștii consacrați din România, însă până de curând fanii nu îl cunoșteau prea bine pe omul din spatele artistului.

SHIFT lansează “Enigma Mea”, videoclipul noului său single anunțat acum 2 luni de către artist și mult așteptat de fani. Protagonista clipului este nimeni alta decât Ruby!

“Enigma Mea este o piesă la care lucrez de ceva timp, care a căpătat multe forme până la lansare. Sunt bucuros să o împart cu voi în sfârșit pentru că piesa asta, ca mai toate pe care le-am creat, reprezintă o mare parte din mine. Vă las să o descoperiți singuri, fără să va dau prea multe detalii. P.S. Ruby are cea mai hot apariție în videoclip, deși nu apare pe piesă. Haha! Multă dragoste!” După “Enigma Mea” urmează multe alte single-uri pe care SHIFT le pregătește printre care și multe colaborări inedite. Nu vă putem spune mai mult momentan, dar și noi așteptăm cu sufletul la gură. Piesa este disponibilă pe platformele de streaming și Youtube din data de 2 decembrie.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s