Fă o faptă bună!

O familie din județul Sibiu are nevoie de ajutor! Un tânăr din Suceava le construiește casa

Andrei Viorel Coțofanu, inițiator a mai multor campanii umanitare, cazuri sociale, majoritatea din județul Suceava, caută oameni cu suflet mare care își doresc și pot să ofere o mană de ajutor pentru a construi casa familiei Lascu. Cazul familiei cu 4 copii l-a impresionat foarte tare și își dorește să îi ajute.

“Când am aflat povestea mamei… că vrea să facă avort cu al 4-lea copil… ea mai având alți 3 copii, m-a impresionat. A fost convinsă să păstreze copilașul, chiar dacă situația ei este una destul de grea și sunt necăjiți, să spunem. Soțul ei trăiește din ajutorul social, mama copilului are pensie de stat, creștere copil, unul dintre copii are grad 3 handicap… pensie mică. Văzând că este o familie necăjită, am luat decizia, eu, împreună cu alte persoane, să fim alături, să le terminăm casa, să le creăm condiții decente părinților și copilașilor. Ei locuiesc în Dobarca, județul Sibiu. Așa că, oricine dorește, poate ajuta cu materiale de construcții sau alte lucruri necesare pentru casă. Mai multe detalii despre caz vă pot oferi la nr 0749 346 619 sau la 0739 925 000. ”, spune Andrei Coțofanu.

Tânărul, împreună cu o familie din București, au decis să boteze cel de-al patrulea copil. “Am luat decizia, împreună cu o familie de la București, să botezăm copilul și, cu timpul, să sprijinim cu ce au nevoie. În aproximativ aproape o lună, am strâns de la cunoștințe apropiate bani pentru fântână – pentru că nu aveau apă – și am reușit să o fac (a costat 4500 lei). Acum ne-a mai rămas de finalizat construcția casei”, mai spune tânărul.

Pentru cei care doresc să sprijine financiar: RO37BTRLRONCRT0254520201 (Cotofanu Andrei)

Pentru mai multe detalii despre caz: 0749 346 619; 0739 925 000.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s