Jolie a cucerit publicul cu videoclipul piesei “Zarurile”

Jolie a lansat videoclipul piesei “Zarurile” la sfarsitul lunii noiembre si are succes cu ea, caci are multi urmaritori care o apreciaza. Pentru aceasta piesa pustoaica model si dansatoare, a facut si un videoclip extrem de interesant pe care il puteti urmari in continuare.

Andreea Ionela Roata cu nume de scena JOLIE, are aproape 13 ani, este nascuta in Lisabona si a crescut in Elvetia pana la varsta de 9 ani. Atunci parintii ei au revenit in Romania pentru educatia ei muzicala, pentru dorinta ei de a creste si de a trai in tara lor natala.

Jolie a lansat videoclipul piesei “Zarurile” a carei muzica, orchestratie si mix&master este facuta de Alin Radu, textul de Sandel Balan iar producatorul videoclipului este Robert Bratu. “Sunt foarte mândră de această piesă! A apărut datorită profesionalismului și flerului domnului Săndel Bălan același care a reușit să umple sufletele miilor de oameni care au ascultat piesele compuse pentru fata lui încă de la debuturi. Este o piesă energică care nu ii poți fi indiferent! O contribuție la această piesă o au profesoara mea de canto, Ava, profesorul meu de dans, Piticul, Robert Bratu un profesionist in realizarea videoclipului, Mihai Grecan pentru scenariu dar și scumpilor mei colegi de dans care s-au implicat in acest minunat proiect. Videoclipul a fost filmat in București, urmărind o zi din viața mea, respectiv acasă, la școală, la sala de dans și canto. A fost nevoie de o zi întreagă pentru ca totul să fie perfect! A fost o zi superbă, ne-am distrat la maxim! Nu au fost peripeții doar ca eram atât de încântată și bucuroasă de ceea ce mi se întâmplă încât uitam să și cânt! O experiență de vis pe care nu o voi uita niciodată fiind primul meu videoclip”, a povestit Jolie.

Tanara Jolie este eleva in clasa a 5-a la Colegiul National de Muzica George Enescu din Bucuresti unde studiaza ca instrumente fagotul si pianul. Jokie studiaza canto cu renumita profesoara si solista Ava de la Scoala Music City si ia lectii de dans cu Piticu de la trupa Simplu. O alta pasiune a ei o reprezinta hainele, autfit-urile, de aici si participarea si colaborarea ei cu agentii de modeling din Romania si Milano. A prezentat moda pe marile podiumuri ale lumii, in Dubai, Paris si Milano dar si in Romania. La filmari si evenimente artistice, este insotita de 4 dansatori.

Pentru 2022 pregateste multe surprize muzicale si isi doreste foarte mult o colaborare cu Hugo din Lara, insa pina atunci mai are caeva surprize.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s