Miryam lansează piesa “Top of the Rainbow” cu care vrea să câștige Selecția Națională Eurovision

Miryam, superba artistă camelon revine în atenția fanilor cu o nouă provocare și un nou gen muzical, după ce și-a încântat fanii cu muzica balkanică. Miryam participă anul acesta la Eurovision cu piesa “Top of the Rainbow”, o melodie de care este foarte mândră și pe care o lansează astăzi oficial.

Anul acesta artista Sprint music și Balkanika Records a început pregătirile pentru semifinalele Eurovision România, unde merge cu o piesă compusă de Ovidiu Anton, câștigătorul Selecției Naționale Eurovision România 2016.

“Melodia mea, “Top of the Rainbow”, cu care particip la Eurovision, este una rock cu influențe din folclorul autentic românesc, care este total diferită față de ceea ce cânt eu de obicei. Piesa are un mesaj foarte bine ancorat în prezent, este un semnal de alarmă că ne-am distanțat unii de ceilalți, că este important să nu uităm să interacționăm, că ar trebui să prețuim mai mult viața și iubirea, să dăm restart unei noi lumi diferite de ceea ce am ajuns să trăim în ultima perioadă”, spune solista care nu este la prima ei apariție în concursul Eurovision. Miryam are o mulțime de planuri pentru următoarea perioadă.

„Avem mult de muncă, avem de pregătit un show și un live de calitate, îmi doresc să câștig Selecția Națională în primul rând pentru România, aici nu este vorba doar despre mine”, a mărturisit  Miryam. De ce a participat la Eurovision? “Nu este prima oară dar particip la Eurovision pentru că îmi doresc să cunosc această experiență unică despre care toți artiștii care au participat spun că le-a schimbat viața. Mă atrage diversitatea culturală și lipsa prejudecăților de orice fel, cred că este o senzație eliberatoare. Nu în ultimul rând, pentru mândria și performanța de a-mi reprezenta țara la acest nivel”, spune talentata solistă.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s