10 destinații pentru o lună de miere de nota zece și vacanțe în Țara lui Moș Crăciun, lansate în iunie, luna cu cele mai multe cereri de călătorii

După ridicarea restricțiilor privind organizarea evenimentelor și referitoare la călătorii, turoperatorul Paralela45 lansează pachete de vacanță pentru luna de miere în Turcia, Grecia, Italia, Portugalia, Spania și Egipt, din iunie până la finalul lunii octombrie, pe zbor charter și cu prețuri de la 573 de euro/persoană. În iunie au fost listate și zborurile charter spre Laponia, două în acest an, cu pachete de vacanță alături de Moș Crăciun de la 2.083 de euro/persoană. Iunie este luna cu cele mai multe cereri de vacanțe de până acum, stimulate de începutul sezonului și de simplificarea condițiilor de călătorie.

40 de hoteluri și cluburi de lux, majoritatea destinate adulților, sunt propuse pentru luna de miere. Cele mai multe oferte sunt pentru Santorini, insulă aflată în topul destinațiilor pentru astfel de vacanțe, și încep de la 1.331 de euro/persoană. Pentru Bodrum, Antalya, Marmaris sunt selectate hoteluri de lux de cinci stele, cu pachete de la 573 de euro de persoană la final de sezon estival.

Cele mai romantice locuri din Sorrento și Sardinia sunt incluse în oferta Paralela45 pentru luna de miere, cu oferte de la 932 de euro/persoană la cluburi de patru stele. În Hurghada, luna de miere se petrece la hoteluri de cinci stele și costă de la 1.032 de euro/persoană, iar în Madeira, de la 858 de euro/persoană. Pentru Mallorca și Ibiza au fost selectate hoteluri de patru și cinci stele, la tarife de la 932 de euro/persoană. Din octombrie, oferta se completează cu destinații exotice pe zbor direct: Thailanda, Zanzibar, Dubai.

“Cererea este axată pe Grecia, în prezent, pentru Santorini, dar și pentru Zakynthos. Cuplurile solicită în special hoteluri boutique, amplasate într-un cadru natural care să le ofere cele mai instagramabile fotografii. Unele au angajat chiar și fotograf local pentru „trash the dress”. Pentru orice își doresc în timpul vacanței, astfel încât să fie cea mai frumoasă din viața lor, au asistență locală din partea agenției. Cel mai mare buget de până acum pentru un honeymoon în Grecia (Santorini) a fost de 6.300 de euro/cuplu”, declară Ioana Burcea Sota, director de marketing Paralela45

Ibiza este noutatea verii la Paralela45, zborurile charter fiind programate din 17 iunie până în septembrie, cu pachete de vacanță de la 627 de euro/persoană și toate taxele incluse. Ibiza este propusă de Paralela45, alături de Mykonos și Bodrum, și celor care vor să participe la concerte și petreceri în vacanța lor de vară, mai multe astfel de evenimente fiind organizate în aceste zone. “Circuitul de vară al locurilor destinate petrecăreților propune petreceri de zi în cluburile de pe plajă, concerte private cu artiști locali și internaționali și evenimente de lux în locuri inedite. În Mykonos avem Nammos, Principote și Alemagou, pentru cele mai bune petreceri de vară din Ibiza putem face o vizită cluburilor Ushuaia, Pacha sau Cova Santa. Bodrumul are o viață de noapte de neratat, propunând turiștilor restaurante de talie internațională precum Nusr-Et, Zuma și Novikov”, precizează Ioana Burcea Sota

Aproximativ 60 de zboruri săptămânale sunt în oferta Paralela45 în această vară, cele mai multe către Grecia (21 de zboruri spre Creta/Heraklion, Creta/Chania, Rhodos, Corfu, Zakynthos, Santorini), Turcia (12 către Antalya, Bodrum și Dalaman), Spania (13 curse spre Ibiza, Mallorca, Tenerife, Costa Brava, Costa del Sol, Costa Blanca), Portugalia (Madeira), Italia (Sorrento, Ischia, Sardinia), Cipru de Nord și Cipru de Sud, Egipt (Hurghada), Malta, o ofertă peste cea din vara 2019.

“Asistăm la o puternică relansare, toți doresc să călătorească oriunde, pentru că odată cu ridicarea restricțiilor majore de călătorie se poate ajunge, din nou, în orice colț al lumii. Sunt sute și mii de oferte, în funcție de destinație, pe zboruri charter ori pentru circuite, pentru toate gusturile și bugetele.

În ceea ce privește zborurile charter, anunțăm turiștii că singurele modificări care ar putea  apărea sunt legate de orarul de zbor, informație care le este anunțată în cel mai scurt timp, și nu poate fi vorba despre anulări de curse. Nu avem motive să anulăm curse charter. Oferta anticipată pentru acest sezon este acoperită în totalitate de cerere, ceea ce va duce, până la finalul verii, și la vânzări mai mari față de 2019”, declară Alin Burcea, CEO Paralela45

Din vară sunt disponibile și vacanțe în timpul ierii în Țara lui Moș Crăciun. Înainte de sărbătoare, ori în timpul acesteia, Moș Crăciun și soția lui îi așteaptă pe români cu cadouri și activități specifice, de la pregătirea turtelor cu soția Moșului la safari la ferma de reni, snowmobile safari, pescuit la copcă ori admirat aurora boreală. În perioada de Early Booking pachetele de vacanță în Laponia au o reducere de 100 de euro/persoană.   

Agenţia de turism Paralela45 a fost înființată în 1990, fiind una dintre primele trei agenții din România. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Italia, Cipru și Egipt, şi cu peste 200 de circuite culturale şi istorice organizate anual pe patru continentele, ori programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, programe de business travel, Paralela45 combină experiența acumulată în 32 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendințe din turism.

Agenția și-a mărit rețeaua de agenții, în 2021, cu cele din Craiova, Brașov, Alba Iulia, Ploiești, acoperind un număr de 41 de orașe, la care se adaugă agenția online, și a angajat 20% din personal, iar în 2022 a deschis două noi agenții în București și la Oradea.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s