EA SPORTS™ dezvăluie coperta FIFA 23, cu Kylian Mbappé și Sam Kerr

Un fenomen global, Kerr este prima femeie care apare singură pe coperta Ediției Standard și alături de Mbappé în ilustrațiile Ultimate Edition

București, 19 iulie 2022: Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a dezvăluit sportivii de pe coperta editiei din acest an a EA SPORTS™ FIFA 23, cea mai extinsă versiune de până acum: superstarurile Kylian Mbappé și Sam Kerr. Mbappé și Kerr vor apărea împreună pe coperta globală Ultimate Edition, fiind prima copertă globală cu o jucătoare. Mai mult, Mbappé va apărea pe coperta Ediției Standard, în timp ce Sam Kerr va apărea pe coperta Ediției Standard în Australia și Noua Zeelandă, și ca o exclusivitate Amazon la nivel mondial

„Atât Kylian cât și Sam sunt talente ale generației actuale, iar apariția lor pe copertele FIFA reprezintă un moment extrem de important, nu doar pentru franciză, ci și pentru EA SPORTS în general”, spune David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FC. „FIFA 23 este cel mai inovator titlu, plin de noutăți și ne bucurăm că doi dintre cei mai buni jucători împărtășesc dragostea pentru joc cu fanii din întreaga lume.”

Jucătoare de atac pentru Chelsea FC, Sam Kerr se numără printre cele mai talentate staruri din sport, iar FIFA 23 este prima copertă FIFA pentru Kerr. Căpitan al echipei naționale feminine de fotbal a Australiei și singura jucătoare care a câștigat Gheata de Aur în trei ligi distincte pe trei continente diferite, Sam se numără cu siguranță printre cei mai buni jucători din lume.

„E o onoare și un vis împlinit să fiu pe coperta FIFA 23”, a declarat Sam Kerr. „A fost incredibil să lucrez cu Kylian și cu întreaga echipă EA SPORTS și abia aștept ca fanii să intre în posesia jocului.”

Atacant pentru Paris Saint-German și superstar global în fotbal, Kylian Mbappé apare pentru a treia oară consecutiv pe coperta jocului, fiind printre puținii jucători cu această distincție. La doar 23 de ani, Mbappé se numără printre cele mai promițătoare tinere talente, reprezentând următoarea generație de mari talente din fotbal.

„Mă bucur că am fost ales să apar pe coperta EA SPORTS FIFA pentru a treia oară și sunt și mai entuziasmat că apar alături de o jucătoare precum Sam Kerr, aducând astfel un omagiu fotbalului feminin”, a spus Kylian Mbappé. „Sunt un mare fan al jocului,abia aștept ultimul titlu FIFA și să ne vedem pe teren”

Realizată de EA SPORTS de 30 de ani, franciza FIFA oferă autenticitate fără egal, permițând jucătorilor să preia conducerea celor mai mari ligi, cluburi și să coordoneze jucători în lumea fotbalului.

Fanii pot urmări trailerul de dezvăluire a FIFA 23 pe 20 iulie la 19:00, ora locală, pentru a afla mai multe despre cea mai inovatoare și autentică ediție din această franciză.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s