Se poate trata cancerul de col uterin? Doi specialiști din Turcia vin în România pentru a le spune pacientelor din țara noastră ce soluții au!

În România, anual, mii de români sunt diagnosticați cu o formă de cancer, iar de cele mai multe ori ignorarea simptomelor, lipsa obișnuinței de a realiza frecvent un set complet de analize și lipsa de informare duc la descoperirea acesteia într-un stadiu avansat.

Luna aceasta, la invitația consilierului medical international Eva Pavel, ajung la București doi medici turci care vin să discute cu pacienții români despre cele mai noi metode de tratament din domeniul oncologic și ginecologic. Prof. Dr. Duygu Derin și Prof. Dr. Hamdulah Sozen le vor oferi românilor toate informațiile de care au nevoie despre cele mai noi tehnologii și scheme de tratament. Intalnirea este pe 10 septembrie, la Grand Hotel București, sala Hora – etaj 21, iar discuția se va realiza pe baza dosarului medical, fără consultație.

Prof. Dr. Duygu Derin este unul dintre cei mai renumiți oncologi din Turcia, sprijinind o mulțime de pacienți români în lupta cu cele mai complexe forme de cancer. La București, aceasta va discuta cu pacienții despre cele mai noi metode de tratament, dar le va oferi și o a doua opinie pe baza dosarului medical.

Pacientele care suferă de endometrioză, cancer ovarian, cancer endometrial, cancer de col uterin, HDP, dar și alte afecțiuni ginecologice, vor putea afla de la Prof. Dr. Hamdulah Sozen cum se pot trata folosindu-se de ultimele descoperi medicale.

Eva Pavel, consilier medical internațional și realizatoarea emisiunii ”Apel la consilier”, de la Kanal D, aduce în țara noastră doi medici turci care vor oferi feedback medical pacienților care suferă de anumite forme de cancer.

Programările pentru 10 septembrie, la locatia Grand Hotel București, sala Hora – etaj 21, se pot face la: 0755.123. 011

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s