W de la WOW!

W Dubai Mina Seyahi – hotelul care îți taie răsuflarea

Dacă planifici o vacanță în Dubai și nu știi ce hotel să alegi, ar fi o idee minunată dacă ai opta pentru W Dubai Mina Seyahi. Apartinand W Hotels Worldwide, parte a portofoliului Marriott Bonvoy de 30 de mărci hoteliere extraordinare, W Dubai – Mina Seyahi este situat pe coasta plajei Jumeirah. Hotelul cu 31 de etaje are o arhitectură uimitoare din sticlă, cu vederi neobstrucționate la Golful Persic însorit și la reperele emblematice din Dubai. Istoria, cultura și socialul Dubaiului sunt regasite în întregul design al hotelului, cu surprize care așteaptă să fie descoperite la fiecare colț.

La sosire, oaspeții sunt întâmpinați de port-cochère cu design artistic, care duce la un birou de bun venit spectaculos, cu culori și texturi îndrăznețe inspirate de romantismul unui fermecător șarpe – un simbol din istoria mistică a Orientului Mijlociu amestecata cu inspiratia adusa de poeți, povestitori și interpreți care au dat viață energiei regiunii. În interior, W Lounge aduce un omagiu celebrelor souk-uri de aur din Orientul Mijlociu, cu nuanțe bogate, calde și auriu. Regasim accente care creeaza un bazar plin de viață, modern. Oaspeții se pot bucura de cocktailuri uimitoare și gustări savuroase infuzate cu arome locale, completate de muzică live și seturi de DJ de noapte.

W Dubai – Mina Seyahi are 318 camere, inclusiv 27 de apartamente – toate orientate spre mare, cu balcon privat – unde oaspeții pot admira apusurile vibrante ale Dubaiului asupra Golfului Arabic, Insula Palm Jumeirah și repere emblematice precum Ain Dubai. Designul îmbină accente ale elementelor tradiționale din Orientul Mijlociu într-un spațiu luminos și primitor, cu accente atente. Interioarele pline de nuanțe și mobilierul personalizat, cu straturi de țesături foarte texturate, cu luciu modern, onorează destinația și moștenirea rutei sale comerciale. Spațiile separate de locuit, de toaletă și de dormit, precum și Mix Bar-ul semnăturii mărcii, sunt luxuri binevenite.

Pentru cea mai înaltă experiență, Extreme WOW Suite – întorsătura lui W într-o suită prezidențială – cocoțată la etajul 30 este un spațiu contemporan de 285 de metri pătrați, cu două dormitoare, un lounge, zonă de luat masa și un balcon cu vedere panoramică asupra orașului de dedesubt.

Opțiunile de luat masa și viața de noapte ale Mina Seyahi vor captiva călătorii și localnicii care se adună în căutarea aromelor locale și de inspirație globală sau a unui lounge de cocktail ascuns. Situat la etajul al doilea, Ginger Moon W Dubai – experiența clubului de plajă urban al Mina Seyahi, care oferă meniuri pline de imaginatie pentru prânz, apus și cină. Aerisit și luminos, acest spațiu interior-exterior se deschide spre o terasă extinsă care duce la o piscină infinită care evidențiază vederi panoramice din golful Mina Seyahi. Interpretarea semnăturii mărcii W a scenei de lângă piscină – WET Deck – oferă oaspeților un spațiu minunat pentru a se bucura de soare lângă piscină sau sub umbra răcoritoare a unei cabane în timp ce se bucură de cocktailuri, gustări și seturi de DJ eclectice.

Deschis în iunie 2022, ATTIKO este un lounge elegant, cu energie ridicată, pe acoperiș, care va deveni cel mai recent punct fierbinte din oraș. Un loc de lux cu priveliști de invidiat, ATTIKO va fi locul potrivit de la apusul soarelui până la întâlnirile de noapte târziu. ATTIKO ofera mâncăruri imaginative, cu o selecție curată de mâncăruri pan-asiatice moderne și clasice și un meniu extins de hamei internațional, struguri și cocktail-uri artizanale.

Prevăzut să se deschidă în 2023, clubul și piscina Malakite vor oferi un concept doi în unu în peste 8000 de metri pătrați de spațiu, amplasat în jurul unei piscine de 50 de metri lungime și a unei plaje private. Căutătorii de soare se pot aștepta la spectacole surpriză pe tot parcursul zilei și, pe măsură ce soarele apune, acțiunea se va muta în arena interioară de 1200 de metri pătrați pentru un spectacol de artiști talentați care vor redefini experiența de divertisment atât pentru rezidenții din Dubai, cât și pentru călători.

Cocktailurile, socializarea și găsirea echilibrului sunt în centrul spa-ului BAR-B. Dispunând de patru săli de tratament, un bar de frumusețe și zone de relaxare, BAR-B oferă tratamente spa remarcabile. Centrul de fitness, 1REBEL/FIT, va marca debutul 1Rebel, născut în Marea Britanie, în Emiratele Arabe Unite – cea mai bună experiență de fitness sportivă de lux – în 2023, cu un studio cu două etaje de 2500 de metri pătrați în hotel.

Pentru adunări intime, întâlniri sau ocazii mai mari pentru până la 120 de persoane, W Dubai – Mina Seyahi va pregăti scena pentru reconectarea la evenimente energizante. Trei spații distincte Studio sunt complet echipate și au o abundență de lumină naturală. Studiourile au, de asemenea, un spațiu prefuncțional cu o terasă în aer liber.

Oaspeții se pot bucura de avantajele programului de loialitate premiat al Marriott Bonvoy, unde membrii beneficiază de exclusivitati, inclusiv Wi-Fi gratuit, tarife numai pentru membri și experiență prin aplicația Marriott Bonvoy Mobile. Membrii pot obține recunoașterea statutului Elite și pot câștiga puncte pentru nopți gratuite la cele peste 7.800 de proprietăți din întreaga lume și la cele peste 30.000 de închirieri premium cu fiecare sejur eligibil.

Credit foto: www.w-dubai-mina-seyahi.com

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s