“NOI, NU! NICIODATĂ!” – O CAMPANIE MANIFEST

Într-o perioadă în care românii simt la cote maxime presiunea vremurilor pe care le traversează, sprijinul de care au atât de multă nevoie se lasă de multe ori așteptat. Simțind lipsa de susținere pe care o resimte populația și din dorința de a-și arăta suportul față de românii de pretutindeni, Château Purcari, împreună cu Agenția Propaganda, a demarat campania ”Noi, nu! Niciodată!”.

Nu ne alegem vremurile în care trăim. Alegem dacă trăim sub ele. Sau deasupra lor.

Menită să aducă un imbold pozitiv populației și speranța că orice obstacol poate fi depășit, campania manifest ”Noi, nu! Niciodată!” aduce cu sine un mesaj social impresionant, transpus prin imagini cu un puternic impact emoțional: nu ne pierdem speranța, nu cedăm în fața provocărilor.

Campania se derulează sub forma unui spot video care folosește imagini ca metafore ale provocărilor cu care ne confruntăm în ultima perioadă. Fie că vorbim despre grija zilei de mâine și ce punem pe masă, despre situația incertă privind războiul din Ucraina sau despre iminența unei crize energetice, toate acestea se regăsesc transpuse în imagini grăitoare, însoțite de o coloană sonoră de excepție, semnată de Anda Călugăreanu, pe versurile lui Nicolae Labiș. 

”Campania Purcari s-a nascut din nevoia trasmiterii unui mesaj puternic de reziliență, încredere, forță și stablitate. Suntem mândri de această campanie și multumim partenerilor noștri de la Purcari pentru acest demers făcut împreună; este un manifesto emoționant, demn de mesajul pe care îl transmite”, a declarat Adrian Țuluca, Managing Partner Propaganda

„Esența campaniei a fost inspirată din însăși istoria Purcari, presărată cu momente de succes, dar și cu provocări. Execuția video spune povestea fiecăruia dintre noi, o poveste despre grijă, curaj, încredere și speranță, este un manifest pentru ceea ce NU vom face vreodată… să ne pierdem credința! Pentru că adevăratele valori nu se schimbă după vremuri.”, a declarat Oana Drăgușin, Country Marketing Manager Purcari Wineries.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s